Anitha Schulman

Välling för själen

FullSizeRender

TACK för alla tips och jag betackar mig för snusförnuftiga pekpinnar. Jag vågar inte ropa ”hej” riktigt än men tre nätter i rad har han sovit hela natten. Detta sen vi började med välling och inte vilken som helst utan Otto. Vi har ju provat både havre och majs i pulver och flytande form. Visst har han druckit lite men inte ätit sig mätt. SÅKLART har han vaknat för att han har varit för hungrig. Han har inte blivit mätt nog. Så ska det ju inte vara när han är snart sex månader. De ska ju kunna sova en hel natt vid det här laget utan att vakna. En kompis var på det här med maten. Sen fick jag tips om Otto som dessutom har hemkörning, haha. Så bisarrt med ett vällingbud men SÅ lyxigt.

Vet inte om det är skillnad på päron och äpplen egentligen det kan bara Tom Allan avgöra. Men Otto är en ekologisk färskvälling på tetra som man har i kylen. Smakar så otroligt gott i jämförelse med vanlig välling och T.A. fullständigt slukade den. Sen var paltkoman total. Den enda nackdelen jag hört är att det är svårt att sluta med Otto kanske för att den är för god. Men den är nyttig så den skadar ju knappast och det känns som ett väldigt avlägset och litet problem just nu. 🙂

Tack Otto <3 för att jag får sova. Glada föräldrar glada barn.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Tanke precis det samma, det blir onekligen lite konstigt att blogga om att vara miljösmart, och därefter buda hem välling, men jag antar att bloggen skall ga runt och inbringa lite förmåner och eventuell inkomst, da kanske det blir lite motstridigt bland. Problemet da blir trovärdigheten, men det ar en annan diskussion. Skont att du far sova.

 2. Hannah

  Vet bara fran webbsidan hur Ottovällingenär konciperad, och det verkar ju helt ok. Varför barn nu sover BÄTTRE med denna välling än annan; ja det är ju en intressant fraga! Vad som skaver lite hos mig är ditt inlägg i dagarna om klimatet, och sedan använder du dig av hemkörning av helt vanlig välling. Det är svart att leva helt riktigt i alla banor, men här skulle man ju kunna spara mycket för miljön om man gjorde denna vällingen själv!

 3. Jenny

  Ska och ska…barn kan ju fungera olika. Hoppas ändå att det funkar :-). Får ni bloggare Ottovälling för att göra reklam för? Har noterat att fler bloggare både nu och förr lobbar för just Otto.

 4. Malin

  Bra att det funkar 🙂 min dotter har äntrat sjumånadersseparationsångesten (kanske hamnar ni där om ett tag?) vilket leder till att hon vaknar rätt orolig några gånger per natt. Hon somnar om när jag visar mig, stoppar i nappen och vaggar henne försiktigt i sängen. Drygt men det är ju övergående!

Comments are closed.