Cellulitbehandling innan och efter – Anitha Schulman
anithaschulman78

Anitha Schulman

Cellulitbehandling innan och efter

Nu är min sk. cellulitbehandling klar. (VelaShap II).

Jag gjorde den under sex veckor och nu har det gått två veckor till så nu kan man se det förväntade resultatet och till och med ännu bättre om kanske två till.

Jag måste säga att mitt generella omdöme är att jag är väldigt nöjd. Naturligtvis har jag ju tappat lite i vikt och magen har dragit ihop sig mer än för åtta veckor sedan. Men det där djupa celluliterna som jag haft även när jag “varit smal” är faktiskt mindre markerade. Nu har jag 3,5 kg kvar till önskad vikt så jag är inte helt som jag ska än, ska erkännas.

Men om man känner att man har råd och tycker det är värt en sådan här investering i fåfänga på sig själv då tycker jag det här är ett väldigt bra alternativ. Jag vill undvika ingrepp så länge jag bara kan och jag tycker på riktigt att jag har fått valuta för pengarna. (Här är länken till det inlägg jag la upp efter halva tiden).

För åtta veckor sedan: Nästan ingen midja, djupa gropar och linjer.

image

Nu: Fina linjer.

bild 2

För åtta veckor sedan. Djupa gropar.

image-5

Nu: Fina mindre linjer.

bild 1

För åtta veckor sedan: Bubblor och gropar på framsidan.

image-3

Nu: Några mindre linjer.

bild 3

Nu är det bara att träna på på och äta rätt. Så slipper man gömma sig i vassen nästa sommar. 🙂

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
anithaschulman78
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Comments are closed.