Anitha Schulman

Vardagsrummet

bild 22

 

bild 11

Ni vet hur det är när man flyttar in. Första två veckorna sliter man som sjutton. Gör allt och lite till. Sen släpper man helt. Tavlorna som står i en klunga och de där kartongerna som blivit kvar i hallen. De kan typ stå där upp till ett år innan man gör något och då har de nästan hunnit blivit en del av interiören, belamrad med andra saker, som en sorts fruktansvärd avlastningshylla. Så vi fick ett nytt ryck och fick äntligen klar sittdelen i vardagsrummet. Hängde tavlor, jag fick bra feeling med kuddarna och placeringen (efter att jag typ bytt 18 gånger). La på mattan jag prutat som en dåre och fyndat i Turkiet. Jag är mycket nöjd!

Soffan ser ut som en liten pluttsoffa och i förra lägenheten var den enorm, gick från vägg till vägg. Har tre bord istället för ett som man kan placera ut var folk sitter så hela soffan kan utnyttjas. Jag har ”dödat en älskling” mitt gamla vardagsrumsbord i glas, stål och koppar. Som jag designat. Hör av er på [email protected] om ni är intresserade. Rebecca Stella har också ett. Säljer även mattan på bilden nedan. Borden på borden ovan är mitt egna brickbord 65 cm i diameter. Det vita bordet kommer från Asplunds precis som ljusstakarna. Det lilla bruna från R.O.O.M. Ljuslyktorna kommer från Skultuna och doftljus från Ladurée. Coasters hittade jag på flygplatsen i Turkiet. Älskar att mixa!

karlbergsvagen-18-vasastanodenplan_148721

Vardagsrum, kök och matrum är ju ett stort rum, så just nu väntar vi på hyllplanen till bokhyllan så vi kan få in böckerna. Sen kommer även en köksö och jag behöver köpa barpallar på Habitat i London som inte säljs i Sverige eller kan budas.

Köksön är i produktion på Ballingslöv och är precis som köket i korian och valnöt. Det var sjukt kul att gå dit och tillsammans med modellören rita upp det. Längtar så mycket efter den!

Köksö med Corian-soppelle

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nicole-tvillingmamma

    Vet inte om kommentaren kom iväg- halv! Kom en unge flygande här i soffan!

    Endel får tamefan till det där med färger. Snyggt. Själv är jag skit kass men skulle gärna vilja ha få till det med lite färg!

Comments are closed.