Svärorden – Anitha Schulman
anithaschulman78

Anitha Schulman

Svärorden

Nu har vi kommit till det där stadiet då Penny har börjat registrera avvikelser i språket och frågar helt sonika vad “fan” och “jävlar” betyder. Vi säger ju såklart att det är “fula ord” som man inte får säga och OM vi säger det så får hon lägga en krona i en burk.

Det blir många kronor. Alltså vi låter som värsta sjörövarna här hemma för när någon registrerar varje gång man säger “ett fult ord” då hör man plötsligt så ofta man säger det. Jag hade ingen aning att jag svär SÅ mycket. Det är helt hemskt. Har börjat tänka på hur jag pratar men det är inte lätt. Antar att det här är den bästa språktvätten. Man vill ju inte ha en fyraåring som går runt och säger skit, fan och piss utan att tänka på det liksom…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
anithaschulman78
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Comments are closed.