Hjälp! – Anitha Schulman
anithaschulman78

Anitha Schulman

Hjälp!

 

Bild 2014-08-29 kl. 11.46 #3

Pojkis bara skriker.

Försöker blogga men det står still. Är helt blank i sinnet.

Hjälp mig, fråga något så ska jag försöka svara när han skrikit klart.

Puss

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
anithaschulman78
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Bee

  Så få kommentarer här så jag kör en till. Hur tänker du långsiktigt med 5:2? För mig känns det jobbigt att äta lite kcal och inte se det bara som en snabbfixande diet. Gör inte den dieten själv men är nyfiken?

 2. Hannah

  Fina lilla pojkis, man blir kär i honom bara genom bilden!

  Ok, jag undrar en lite konstig sak: Det framgår ju att du ej längre är vän med Amanda o Alex. Jag undrar hur detta fungerar, ni som både är släkt OCH en del av Kändisstockholm. Och Sthlm är ju inte så stort. Hur jobbigt är det egentligen att vara osams när man delar stad, familj, bransch, vänner etc? Kommer man in i “osamshetens lunk” till slut, eller är det en ständig kamp? Det måste vara rent jävligt när vänner ska välja sida liksom.

  Jag tycker iaf att du är störtgrym. Kram!

 3. Bee

  Hur tänkte och gjorde du när du skrev din bok rent praktiskt? Jag menar, hur la du upp det så att det skulle finnas en röd tråd igenom hela boken utan att tappa motivationen och bli tom på idéer? Jag skulle vilja veta mer hur du arbetade mer praktiskt med att skriva boken. Vad drev dig framåt etc?

Comments are closed.