Ett medie i taget – Anitha Schulman
anithaschulman78

Anitha Schulman

Ett medie i taget

 

Jag borde ligga hemma och läsa böcker på dagarna när pojkis sover. Men det gör jag inte, kan liksom inte koncentrera mig på text i större mängder än. Har försökt men är inte där än. Jag har börjat läsa längre reportage i tidningar. En bit på väg men jag är sjukt analog när det kommer till masskonsumtion av media. Kan bara göra en sak i taget, är onekligen ganska analog i medielandskapet. I helgen maratonkollade jag på 24 timmar Netflix drama, The Killing som jag verkligen velat sett. Men jag kan liksom inte nöja mig med ett eller två avsnitt. Börjar jag så vill jag se hela boxen. Så har det alltid varit och det är väl lite den numera digitala boxarnas funktion. Tappar jag serien i mitten av säsongen så är den lite förlorad. Svårt att komma tillbaka då. Tappade House of Cards efter avsnitt åtta på andra säsongen. Kommer inte tillbaka även fast jag verkligen vill. Men har inte ron i kroppen på något sett att plocka upp en avbruten tråd. Instagram kan jag max gå in på tre gång per dag för börjar jag så måste jag kolla hela feeden och det tar för mycket energi. Jag önskar verkligen att jag inte dumkollade på teve som jag inte behöver utan utnyttjade Tivos fulla kapacitet bättre. Facebook går jag in på max en gånger per dag men kollar sällan feeden mer än några scroll ner. Dvs om jag inte har en dialog med någon men då enbart dedicerad till den. Linkedin en gång i vecka max. Kanske borde vara där och härja mera? Twitter min gamla favorit får ungefär lika stor påhälsning som Linkedin däremot missbrukar jag mailen. Kan uppdatera i telefonen säkert tjugo gånger eller mer. Funderar på att läsa mer e-böcker än för Penny för att få mötet med gamla och nya medier. Tror att det skulle passa mig.

Hur ser era mediavanor ut, kan ni multitaska?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
anithaschulman78
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kerstin

    Ler lite´. Du kämpar för att inte vara i bebisträsket. Men just nu är du det. If you can´t beat them, join them. Du hinner med det andra också, så småningom. Kram på dig!

Comments are closed.