Anitha Schulman

Celluliter

image-5

För tre veckor sedan.

bild

Nu (förlåt fotade fel sida men same same). Efter tre behandlingar.

 

image-3

För tre veckor sedan.

image-4

Nu. Efter tre behandlingar.

image

För tre veckor sedan (snyggt med sneda trosor…mums).

image-2

Nu. Nu. Efter tre behandlingar.

Jag pratade ju om innan T.A. kom att nu skulle jag börja ”renovera kroppen”. Med det menat göra den där cellulitbehandlingen jag så länge drömt om. Komma tillbaka i form så som den var innan två barn. Alltså även om jag gick ner allt sist så var jag ju fortfarande lite ”sladdrig”. Den här gången vill jag kunna bevisa för mig själv att det går att komma tillbaka i fullständig form trots att man är 36 år. Jag tror det. Mitt första steg är att gå ner allt jag ska i vikt. Har ca fyra kg kvar. Jag får ju inte springa på sex månader så än så länge är det fortfarande mamma-mage övningar (borde göra oftare jag vet). Men har inte hunnit. Sen powerwalkar jag och jag ska börja med lite vikter för armarna snart. Hittills har det räckt jag tycker mig tappa hela tiden och då åt jag ändå en hel pizza i lördags. Det fina med 5:2 man behöver inte avstå något förutom två dagar i veckan. Det funkar ju uppenbarligen.

Hur som helst så är jag sjukt nöjd med behandlingen (Vela Shape), gör rumpa, lår och nedre mage. Den dränerar fettcellerna på vätska de binder och får igång cirkulationen på områden där den är dålig. Vilket den är på mig exakt där. Jag har tre behandlingar ”kvar” innan det är färdigt. Sen får man göra det någon gång eller två per år för att bibehålla. Men primärt äta bra och träna såklart. Ju bättre man är på det desto bättre resultat.

 

Man kan nog tycka att jag är hur fåfäng som helst, men för mig upplever jag när jag mår som bäst bryr jag mig minst.

Det faktum att jag inte var nöjd med min kropp förut gjorde att jag blev väldigt fixerad både min och andras kroppar, hur de såg ut eller inte såg ut. Det störde mig en hel del, för det gjorde att jag såg allt annat i livet genom det här missnöjesmolnet. När jag är nöjd med min kroppsvikt försvann molnet, och jag kan nu fokusera på roligare och viktigare saker.

Kanske låter bakvänt men så är det för mig.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Hej! Kan inte du skriva den slutgiltliga priset för kuren också när du är klar. Funderar också på att göra detta men när jag varit i kontakt med kliniker har de aldrig kunnat svara på vad slutpriset skulle bli.. Jag ser stor skillnad.

  2. Saga

    Hej och tack för en bra blogg! Kan man köra 5:2 när man ammar? Det bör väl påverka mjölkproduktionen?
    Och är det så att man inte kan jogga på 6 mån efter förlossningen?!

  3. Mona

    Sorry, ser heller ingen skillnad. Var skulle Dina celluliter vara? Ser inga vare sig före eller efter. Kanske jag som är blind då jag är 55 år o ser inga på mig heller, eller ett önsketänkande? Men tror det är mycket genetiskt om man får eller inte men Du är ju så pass ung så verkar konstigt om Du redan fått det. Ursnyggt vardagsrum i alla fall, Du har verkligen känsla för design o inredning!

  4. Maja

    Alltså, jag vet inte om det är min dator det är fel på men jag ser typ ingen skillnad? Kul att du är nöjd iaf! Tack för en intressant blogg!

    1. anithaschulman78

      Med sån där Biooil. Funkar verkligen super. Smorde från 14 veckan och framåt. Samt glöm inte efter man kan få bristningar åt det hållet också.

Comments are closed.