Anitha Schulman

Fick sova hemma

20140601-084353.jpg
Igår fick jag ”permis”. Var i butiken och drack ett glas champagne med Rami. Hälsade på svärmor och handlade mat. Helt otroligt lyxiga nöjen. Sen fick vi åka tillbaka och göra en ny CTG-mätning, puls och temp på kvällen. Efter det konstaterades att jag fick sova hemma inatt så skönt. Blev människa igen. Vaknade vid halv två av jättekraftiga sammandragning och tänkte att nu händer det. Men det stannade av. Men samma sak hände vid halv fem i morse men även det avtog. Kanske öppnat mig lite mer, ska in på undersökning snart.

Sammandragningarna är lite kraftigare nu när de kommer. Såg även det på CTG:n igår, men inget annat. Börjar förlika mig med tanken att det blir onsdag och då på BB Sofia det jag själv valt som BB. Om jag kan leva så här är det ju helt okej. Bara jag slipper vara inlagd. Får verkligen panik av att känna mig frihetsberövad även om det är för en god sak. Men samtidigt bor vi fem minuter från sjukhuset så skulle något mot förmodan hända så är jag ju där på nolltid.

Tack för alla tips!

Orgasm går ju inte då jag inte får vara där nere och pilla, på grund av infektionsrisken. Microlaxen har jag som en nödraket om jag liksom inte ”står ut”. Förstått även på barnmorskorna att det är det som kan göra susen. Tryckte i mig en ananas igår men inget hände förutom att jag blev lite lös i magen. Kanske var det det som triggade igång de kraftiga sammandragningarna.

Kan tänka mig att det här är ungefär lika djävligt som att gå över tiden?

Jag ber verkligen om ursäkt ifall jag låter gnällig, jag vet att det finns andra som inte är i närheten så privilegierade. Men allas små helveten är ju privata och jag försöker tala så ärligt jag kan utifrån min situation, så som jag upplever och känner det just nu. Kommer förmodligen inte bekomma mig om en vecka. Jag vet att det handlar om en marginell tid i livet. Men allt blir så mycket större när veckor blir dygn och dygn blir timmar. Hur som helst så hörs vi snart och det känns fint att så många är med mig på det här. Puss

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anja

    Tycker du verkar ha det skitjobbigt, himla schysst att det kommer nåt gott utav allt till slut. Gnäll på du bara!!

  2. Tina Johansson

    Tycker vi ska sluta att gradera elände. Var och en är ensam i sin situation, och för dig är detta värsta eländet just nu!
    Gillar att du är ärlig med dina tankar, det stärker faktiskt andra att också våga vara ärliga. Kanske till och med mot sig själva, det är nästan det svåraste faktiskt.
    Lycka till!

  3. Anna

    När du får en sammandragning, sitt på en boll el på hörnan av sängen och gunga m höfterna samtidigt som du böjer dig framåt lätt – det är sjukt effektivt o relativt okänt sätt att driva på värkarna…

  4. Jennie

    Tycker nog att någon som ska föda barn har rätt att gnälla hur mycket som helst om hon vill det. Tycker dessutom att det är skillnad på mänskligt och gnälligt, detta känns bara mänskligt. Lycka till!

  5. Frida

    Heja heja!
    Måste säga att det är sjukt imponerande att vara SÅ snygg när man har det så jobbigt! Var kommer de dösnygga kläderna ifrån?

    Frida

  6. Camilla

    Förstår att det är jättetufft! Man längtar efter något samtidigt som man både är lite rädd och nervös över stundande förlossning. Gick 15 resp 14 dagar över med båda barn. Med första fick jag en tuff graviditetsdepression och jag tror fanken inte att övertiden hjälpte till på något sätt. Däremot har jag båda gånger drabbats av total eufori när värkarna väl satte igång på allvar och kände mig helt plötsligt lugn som en filbunke. Hormoner alltså! Massor av lycka till med världens mest spännande äventyr!!

  7. Fillifjonkan

    Väldigt fint och ärligt skrivet! Lycka till och håll ut, snart är det säkert dags! Kram

  8. Malin

    Ta microlaxen. Det gör susen för då fattar kroppen att det är dags att få värkar! Han funkar båda gångerna för min del. Lycka till! Snart snusar du på bebishuvud!

  9. Martina

    Nästan i samma sits fast helt olika. Mitt vatten har också gått. Dock i vecka 29 med tvillingar så vi vill absolut inte att någonting ska dra igång! Men lika tråkigt att ligga inlagd för det. Lycka till och hoppas han är redo snart! 🙂

  10. Kristina

    Förstår dig så väl! Skrev egen blogg när jag gick över tiden (11 dagar) var mörka, tyckte det föddes bebisar till höger och vänster medan min egna bara låg och gottade sig till sizen vattenmelon. Senare gnällde jag över lite sömn och skrikande bebis haha. Skönt att gnälla ur sig på bloggen då orkar man ha kraft i ”verkligheten”.
    Önskar dig varmt lycka till när han väl bestämmer sig för att det är dags!

  11. Louise

    Lycka till! Boka genast tid för massage hos John carrier på carrier och carrier på kaptensgatan. Du kommer föda samma dag. Oerhört sympatisk man. Jag plus flera väninnor har kommit ing inom ett par timmar.

Comments are closed.