Anitha Schulman

Vecka 37

20140526-085038.jpg

20140526-085047.jpg

Nej ingen bebis än! Tack ock lov. Har sovit oerhört bra hela helgen förutom inatt då jag vaknade under varje sammandragning eller förvärk. Nej det var inte så kul. Inte vet jag vad som är skillnaden. Trodde det skulle vara uppenbart nu inför bebis nummer två. Förlåt alla som läser den här bloggen och inte är bebisintresserade. Det är mycket sådana inlägg nu. Men det kommer vara så här ett par veckor. Håll ut!

Alltså jag ser så rolig ut nu. En KiKi rumpa och en jättemage. Underbenen och armarna är förhållandevis smala men knäna och låren är betydligt tjockare än vanligt. Hals och ansikte syns det också lite på.Köpte ett par byxor på Zara innan helgen och på ren rutin XS. Men de funkade tack och lov även om de var lite tajta just över höfter och rumpa. Men det finns ju en tid efter detta. Tack ock lov.

Är oerhört bebissugen nu. Är så fruktansvärt nyfiken på hur han ser ut. Vill ligga i sängen och myza med honom och Penny. Det är så rörande att höra hennes resonemang om sig själv som storasyster och se hur mycket hennes personlighet har växt på de här sista tre månaderna.

Sen ska det bli väldigt spännande att se hur lång tid eller hur fort det kommer ta att gå ner i vikt denna gång. Är 15 kg plus. Det är nästan tio kilo bättre än sist och det är klart att det gör en viss skillnad. Kan inte fatta hur stor jag var. Men jag minns att jag inte nådde ner för att knyta skorna själv. Tack 5:2 för att ha fått mig att tänka på vad jag äter. Klart jag inte femtvåar nu, men jag har en helt annan inställning och medvetenhet om mat. Längtar så till boksläppet nu. Det är ett stort mediaintresse och det känns så kul. Det är ju lite avgörande för en sådan här typ av bok.

I veckan kommer två superroliga nyheter. Nästa vecka kommer förhoppningsvis en bebis. Men ett datum jag drömde om är den 27/5 och det är ju imorgon…

Känns som en bra sommar på så många sätt det här. Kolla in det här Stockholm är nu officiellt the place to be enligt Elizabeth Street. Så kul!

En annan grej som ni absolut inte får missa ifall ni vill skaffa er lite fågelperspektiv på tillvaron. Min i Sverige boende amerikanska kompis Natalia Brezinski har precis börjat blogga här ett och annat oerhört vettigt att reflektera över när det kommer till Sverige och USA.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Jag känner precis som du.. Jag är i v 38 nu, jag har haft mycket sammandragningar sen v 25 o trodde det skulle göra så jag födde alldeles för tidigt men nej.. Tur är väl det men hon får gärna komma nu. I värsta fall kan det ju dröja 4 v till..
    Men vette tusan hur jag ska skilja på sammandragningar oförvärkar men det märker man kanske..
    Jag är också så sjuuuukt nyfiken på hur hon ser ut, det känns väldigt overkligt. Men så är det vårt första barn också.. 🙂
    Lycka till med allt!

Comments are closed.