Anitha Schulman

Testagram!

Produkter

Min kompis Mari-Linn har dragit igång en helt fantastisk affärsidé efter 6 år på PR-byrå. Hon är precis som jag ett fan av nya produkter på marknaden och säger en kompis att något är bra då provar man ju det. Det här är din chans att vara den kompisen. Som har koll först!

Testagram är i runda slänga en prenumerationsbox innehållande produkter som lanseras inom dagligvaru- och servicehandeln, riktad direkt till konsumenter. Visionen är att skapa ett bekvämt och roligt sätt att vara nyfiken på, pröva nytt och utmana gamla vanor.

Som Tastagram-prenumerant ges man möjligheten att testa spännande produktnyheter i sin egen, trygga hemma- miljö. Boxen innehåller 5-10 utvalda produkter i full storlek, dvs inte små testförpackningar.

Tjänsten kostar endast 49 kr per box vilket motsvarar fraktkostnaden, men du får ju saker som kostar så betydligt mycket mer.

I de fall kylvaror och skrymmande produkter utgör en del av erbjudandet, kommer dessa att kunna hämtas ut utan extra kostnad i aktuella butiker mot uppvisande av en kupong som skickas med i Testagram-boxen. Testagram-boxen hämtas ut hos närmaste postombud.

Signa upp ett abonnemang nu. Jag är så himla nöjd med mitt. Just det, du behöver inte vara orolig för att få en killgrejer. Boxarna anpassas efter dina preferenser. Så är du tjej med husdjur och barn så kommer du få saker som är relevant för ditt hushåll. Bra va?

Testagram-frilagd box

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lee

    Posten är inte riktigt så intelligent som man skulle önska. Jag arbetar 3,5 mil hemifrån enkel resa. ’Mitt’ utlämningsställe ligger 2 mil åt andra hållet…så det blir en nätt liten resa på 5,5 mil enkel resa för att hämta paket och det vill jag inte. Annars hade jag provat!
    Kunde man få välja utlämningsställe så ja.
    Problemet är att posten har en regel där om att man ska hämta ut där man är skriven. Sååå puckat verkligen.

Comments are closed.