Anitha Schulman

Svar på frågor

Hej Anitha!
Jag följer dagligen din blogg och din instagram! Du är så otroligt bra på att skriva inlägg på bloggen, du har en underbar klädstil och du verkar att vara en cool och grym typ! Varje dag börjar med att kolla på instagram om du lagt någon bild där och sedan kollar jag din blogg! Jag beundrar dig! Måste också ännu tillägga att oj så härlig och gullig din dotter Penny är! Videoklippen på henne kan göra min dag så mycket bättre, när hon är bara så bäst! Min högsta önskan är att få besöka en vacker dag din blombutik. Det vore så roligt!

Med vänliga hälsningar Amanda från Finland

Hej Amanda, Gud så fint och upplyftande av dig. Jag blir skitglad av att läsa sånt. Tack snälla. Klart du ska komma förbi butiken nästa gång du är i Stockholm! Men hör av dig innan är inte där jämt och mindre snart när en bebis kommer.
Penny hälsar.
 

Har du tips pa vad man kan gora om man inte kommer overrens med sin svagerska?
/Jenny

Hej Jenny, försöka att lösa det. Går det inte så får man väl lämna varandra ifred tills båda känner för att ge varandra en ny chans.

 

Tips på hur man hittar sin klädstil och gör bra inköp?
Berätta gärna lite om penny! Hur är hon som person? Hur förbereder ni henne på syskonskapet?
Är du feminist?
Hur ska du rösta i valen?
Kram Tissel

Hej Tissel, Ja hur gör man. Man måste lära känna sig själv och inse sina begränsningar baserat på sin kropps förutsättningar. Vad är det de brukar säga i Idol? Jo att bara för man gillar Mariah Carey betyder det nödvändigtvis inte att man låter som henne när man sjunger. Utan att man ska skilja på gillar och funkar. Lite samma sak gäller med mode. Jag älskar klockade kjolar men ser ut som ett skämt i dem. Jag gillar att mixa en lite rockig/streetig stil med fina accessoarer och söta detaljer. För att få en spännande mix.
Penny är en fantastisk liten människa som man inte har tråkigt med en sekund. Man kan i princip sätta jätte- framför alla hennes karaktärsdrag. Hon blir jättearg, jätteglad och så vidare. Men framför allt är hon JÄTTEROLIG. Har alltid nära till skratt och skämt och har en underbar humor. Född med funny bones. Hon är efter två och ett halvt ganska tuffa år med en enorm viljestyrka, väldigt lätt och lillgammal, fortfarande viljestark men förhandlingsbar. Kommer bli en underbar storasyster som kommer köra skiten ur brorsan. Haha. Hon längtar jättemycket efter honom och pussar och pratar med magen varje dag.
Ja jag är feminist. Svårt att inte vara det.
I Europavalet blir det nog Fi där tror jag de kan göra skillnad. I Riksdagsvalet har jag faktiskt inte bestämt mig än.

 

Hej Anitha,
Tack för en inspirerande blogg!
Jag är 23 år och mina vännner och jag hade en intressant diskussion häromdagen om preventivmedel. Visade sig att mer eller mindre alla har eller har haft problem (fysiska och psykiska) med p-piller och dylikt under längre eller kortare perioder. Är personligen väldigt trött på hormoner och hur de påverkar kroppen. Även om man lever med en bra partner så utgås det från att kvinnan ska ta ansvar för den biten och allt vad det innebär. Sen finns det ju andra alternativ att tillgå men personligen tycker jag att P-piler och liknande känns säkrast, varför jag heller inte vill vara utan dem än. (Vill inte sätta in en spiral förrän jag fått mina barn.) Vad är dina tankar kring detta? Hur har du löst detta innan och nu efter att du fött barn? Har för mig att jag läst att det nästan tog två år innan du fick tillbaka din mens efter att du slutat med hormoner? Sånt oroar jag mig också för.
Kram!
Marie

Hej Marie, ja hormoner är verkligen skit och jag känner mig ganska splittrad inför hur jag ska göra efter det här barnet.
Hormoner i form av P-piller gör mig beige och konstig och det tog nästan ett år innan mensen kom tillbaka. Spiral ger mig en jättemens och gör ont att sätta in. Lite pest eller kolera liksom. Funderar på att strunta i det. Känner mina ägglossningar ganska tydligt så får helt enkelt undvika det där med samliv då. Ifall det inte finns något mellanting? Var fem år sen jag var på preventivmarknaden så jag kan behöva uppdatera mig.

 

Hej Anitha, tack för en superbra blogg, jag undrar lite om din blombutik vars ligger den i Stockholm alltså vilken stadsdel eller gata? (Bor själv omkr 20 mil från Sthlm och hittar inte mer än i de centralare delarna av stan). Kommer programmet med Dig och Malin Gramer och olika gäster tillbaks? Jag älskade hela konceptet med er och olika gäster. Är Penny mest lik Dig eller Calle ?
/C

Hej C och tack så jättemycket! Den ligger i Vasastan eller för att vara ännu mer specifik stadsdelen som kallas för Sibirien man kan ta sig dit med buss nummer 53 och gå av stationen Frejgatan. Alternativt promenera från Odenplan eller från busstationen Roslagsgatan Odengatan. (Går massa bussar dit). Då är det tre kvarter eller fem minuters promenad. Penny är nog en exakt 50/50 mix av mig och Calle. Men det är svårt att vara objektiv då jag och Calle ganska lika.

Just Nu i Vasastan, Alltså verkligen det hoppas jag. men det är dyrt att producera så vi behöver dessvärre en sponsor som hjälper till. Men håll tummarna!

 

Hej!
Jag undrar över hårborttagnings apparaten (laser) du fick testa för rätt länge sen, är det värt att köpa en sån för runt 5000:-?
/Sofia

Alltså ja den funkar och det är ju en bra investering om man ska Lasera hela kroppen. Det kostar ju minst det dubbla på salong. Men det är ganska jobbigt. Jag skulle köpa en tillsammans med en kompis och dela på kostnaden. Sen göra det på varandra.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ika

    Angående preventivmedel kanske billingsmetoden kan vara något när du ändå känner din kropp så väl? Eller p-dator eller femcup! Någon av det blir det för mig iallafall. Hormonfritt och relativt enkla metoder

Comments are closed.