Anitha Schulman

Status

20140530-091355.jpg

Alltså en av tio förlossningar börjar med att vattnet går. Ännu färre innan utsatt vecka. Väldigt få av att värkarna inte kommer igång av sig själv efter ett dygn.

Jag intalar mig själv att detta är straffet för en drömgraviditet. Inget får vara för bra liksom och något i min natur måste ju vara alltid vara lite ”special” har jag märkt.

Nu kom läkaren och berättade att jag inte blir utskriven. Men att vi får åka hem på ”halvpremis” några timmar per dag då vi bor fem minuter från sjukhuset.
Det är ju bra så jag kan få hänga med Penny i helgen ifall det inte kommer igång.

Igår hände en klyschartad grej. En råsnygg läkare ska undersöka mig och både jag och Calle reagerar på att han var jobbigt snygg. Inget man föredrar när någon ska kolla en mellan benen. Precis när han ska börja undersöka mig och jag ligger i gynstolen med benen isär säger han. Gud vad jag känner igen dig har vi setts någonstans? Calle börjar fnissa och jag travar eventuella situationer vi setts på ovanpå varandra.
Även fast jag vet att vi aldrig gjort det. Så töntigt av mig. Men så jobbig situation! Har ni varit med om liknande?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sophie

    Yes, fick en ursnygg manlig gynekolog förra sommaren då en skiktröntgen visat cystor på mina äggstockar. Jag fick en akuttid i semestertider och hade jag tackat nej till den hade jag fått vänta i månader… att han avslutade undersökningen med att ge mig kredd för min kropp då jag nyligen fött barn blev bara akward. Varför var han tvungen att va så snygg?

  2. Camilla

    Hade planerat kejsarsnitt pga sätesbjudning, men vattnet gick 5 dagar före. 4 timmar efter vattnet började värkarna, som fick stoppas. Morgonen dagen efter blev det kejsarsnitt. Så jag är också med i den där låga siffran :p

  3. Kicki

    Båda mina förlossningar startade med att vattnet gick. En vecka för tidigt på första och två på andra. Första så startade värkarbetet direkt och Love kom ut efter 3,5 timmar. Andra gången så var det vattenavgång utan värkar, det kom i gång efter ca sex timmar. Hang in there! Snart så kömmer lillprinsen. Massa pepp! Kram Kicki!

Comments are closed.