Anitha Schulman

Pressfrukost hos Norstedts

20140508-103657.jpg

Busy day! Vaknade tiiiidigt och begav mig till Stockholms vackraste byggnad på Riddarholmen. Norstedts Förlag.

Där satt en en samlad journalistkår och fick presentationerna av kommande böcker för säsongen. Min bok släpps 20 augusti.Det blev så surrealistiskt att se sitt bokomslag på en en stor duk framför drygt 50 personer. Något som det känns att man jobbat på ”kammaren” med i ett halvårs tid ska nu bli allmän egendom på något sätt.

 

20140508-103706.jpg

Jag hörde hur jag darrade på rösten. Men presentationen kändes jättebra och min förläggare Ebba Östberg var nöjd. Puh!

Nu håller vi tummarna för att den gjorde ett avtryck på Sveriges journalistkår och går igenom nålsögat. Vill någon veta mer så kan man kontakta mig eller min pressansvariga Åsa Steen Norstedts.

Kram

 

20140508-103716.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Jag lyssnade precis på dig i loppipodden och ville bara tacka dig för det du sa om när fu födde Penny, att du kände dig chockad och inte den här tårdrypande direkta kärleken som ALLA berättar om! Jag skäms fortfarande, 10 mån efter min förlossning för att jag inte älskade min bebis direkt eller grät av lycka! Det tog ett dygn innan jag började tycka om henne! Tack för att du berättade det! Det fick mig att känna mig mindre ensam❤️

Comments are closed.