Anitha Schulman

Fråga på!

Herregud, jag är så splittrad den här veckan så jag kommer inte på en enda grej att prata om. Jag vill bara att den här flytten ska bli klar och imorgon är det dags.

Men fråga mig istället. vad ni vill så ska jag föröka svara så gott det går.

Okej? Hej!

Bild 2014-05-14 kl. 10.35

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofia

  Hej!
  Jag undrar över hårborttagnings apparaten (laser) du fick testa för rätt länge sen, är det värt att köpa en sån för runt 5000:-?

 2. C

  Hej Anitha, tack för en superbra blogg, jag undrar lite om din blombutik vars ligger den i Stockholm alltså vilken stadsdel eller gata? (Bor själv omkr 20 mil från Sthlm och hittar inte mer än i de centralare delarna av stan). Kommer programmet med Dig och Malin Gramer och olika gäster tillbaks? Jag älskade hela konceptet med er och olika gäster. Är Penny mest lik Dig eller Calle ?

 3. Marie

  Hej Anitha,
  Tack för en inspirerande blogg!
  Jag är 23 år och mina vännner och jag hade en intressant diskussion häromdagen om preventivmedel. Visade sig att mer eller mindre alla har eller har haft problem (fysiska och psykiska) med p-piller och dylikt under längre eller kortare perioder. Är personligen väldigt trött på hormoner och hur de påverkar kroppen. Även om man lever med en bra partner så utgås det från att kvinnan ska ta ansvar för den biten och allt vad det innebär. Sen finns det ju andra alternativ att tillgå men personligen tycker jag att P-piler och liknande känns säkrast, varför jag heller inte vill vara utan dem än. (Vill inte sätta in en spiral förrän jag fått mina barn.) Vad är dina tankar kring detta? Hur har du löst detta innan och nu efter att du fött barn? Har för mig att jag läst att det nästan tog två år innan du fick tillbaka din mens efter att du slutat med hormoner? Sånt oroar jag mig också för.
  Kram!

  1. C

   Hej Maria,

   Läste din kommentar/frågor och tänkte bara tipsa dig om att läsa lite om kopparspiral och möjliga biverkningar. Eftersom du verkar medveten om risken med hormoner och inte så sugen på det så tänkte jag att du kanske ville veta att kopparspiral inte heller är ett så bra alternativ för alla.. Den har i flera fall orsakat väldigt svåra sjukdomstillstånd pga kopparförgiftning. Ofta är det svårtydda symptom och många som blir sjuka kopplar det nog aldrig till spiralen tyvärr. Jag har själv inte haft spiral någon gång men har läst en hel del om olika preventivmedel och då stött på den här informationen. Tänkte att du kanske är intresserad 🙂 Googla kopparförgiftning! /Chris

 4. Tissel

  Tips på hur man hittar sin klädstil och gör bra inköp?
  Berätta gärna lite om penny! Hur är hon som person? Hur förbereder ni henne på syskonskapet?
  Är du feminist?
  Hur ska du rösta i valen?

  Kram!

 5. Amanda

  Hej Anitha!
  Jag följer dagligen din blogg och din instagram! Du är så otroligt bra på att skriva inlägg på bloggen, du har en underbar klädstil och du verkar att vara en cool och grym typ! Varje dag börjar med att kolla på instagram om du lagt någon bild där och sedan kollar jag din blogg! Jag beundrar dig! Måste också ännu tillägga att oj så härlig och gullig din dotter Penny är! Videoklippen på henne kan göra min dag så mycket bättre, när hon är bara så bäst! Min högsta önskan är att få besöka en vacker dag din blombutik. Det vore så roligt!

  Med vänliga hälsningar Amanda från Finland

Comments are closed.