Anitha Schulman

Nya lägenheten

20140424-115248.jpg

Igår var vi i nya lägenheten och tittade för första gången. Den är ju inte färdigbyggd än. Men shit vad jag längtar tills vi flyttar in. Vi har ju en helt underbar uteplats men ytan framför de fyra fönstrena på bilden nedan är vår och man får liksom själv välja vad man ska göra med den.

20140424-115258.jpg

Jag drömmer om att sitta och amma i en sådan här daybed. Så himla snygg. Dessutom kan man använda schäslongen som bord med en plan brickyta.

Eller ska man göra det mer ”socialt”?

Alternativt mer praktiskt och lantligt?

Eller kanske gå helt bananas med växter?

Vad tycker ni?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida & Marie - House Candy

    Dela upp uteplatsen i olika delar. En del för mys och häng, soffa/schäslong/mysfåtöljer och puffar. En större matgrupp så vänner och familj får plats att komma på middag. Avlastningsbord för buffen/lyktor. Få det lyxigt genom att våga lägga stora ”äkta” mattor under de olika grupperna. Dela av med spaljéer med slingrande växter. Lycka till!!! // House Candy

  2. Anne

    Det ser ut som ni projektet Ture 8…?! Om det är så är jag så avundsjuk så jag blir matt. Älskar lyxbyggen mitt i city med massor av uteplats!!! (Om det nu inte är just detta ställe så verkar det vara något minst lika fint, GRATTIS)

  3. Lotta

    Varför inte alltihop? Pergola med växter, bondromantiska utemöbler som är praktiska och inbjudande, blanda med massor med lyktor, släng gärna in några orientaliska också bredvid en mindre daybed/solsäng!! Varför välja när man kan ha ALLT!!! Verkar vara en pärla ni fått tag på, längtar att se mer hemnetknarkare som jag är:) Var flyttar ni? Blir ni kvar i Vasastan eller byter ni stadsdel? Kanske har missat det…? Lycka till och för vad det är värt – igen – ALLA flyttar med nyfödda. Det är ett helvete men värt det i slutändan när man överlevt. Stor kram, du är så fin med stora magen

Comments are closed.