Anitha Schulman

Barnrum

Nästa vecka ska vi och kolla på nya lägenheten och mest av allt ser jag fram emot att inreda vardagsrum och barnrum. Vi ska ta alla mått. Det är fortfarande drygt två månader kvar tills vi får flytta in. Men som jag längtar. Nytt och fräscht fritt från hantisar. Ja jag är väl inne i någon slags nestingfas i graviditeten och vill börja boa helt klart. Paradoxen i det med att flytta är oförenlig.

Håller på att kollar ihjäl mig på bilder från barnrum. Har en idé men man blir ju så otroligt inspirerad av vad som går att göra.

Barnen kommer ju få dela rum, då vi tycker de är för små för varsitt. Så jag kollar på alla möjliga lösningar av våningssängar. Helst av allt vill man ju platsbygga någon lösning. Men det kanske är dumt vid en flytt. Men man skulle ju kunna köpa en sängstomme och säng bygga in den med  skurna MDF-skivor och måla fint. Ja jag låter mig inspireras. Har ni några förslag på lösningar så dela gärna med er? Maila mig gärna en bild på era barnrum så kan jag lägga upp dem på bloggen. Skriv och berätta om era lösningar: [email protected]

Bra idé!! Kan vidareutvecklas.

Åh vad modigt att använda fönsterytan. Sååå fint.

Garderober to die for! Om jag var rik så…

Gaaah! När de är sex och nio år kanske.

Men alltså jag orkar inte. Om jag hade pengar skulle jag lätt tälta hela taket.

Just det vinkel så kan man göra…

Åh så fint! Med samma på garderoberna.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eli

    Tycker det allra bästa med tarrsäng är när den understa sängen är 120 cm bred och den översta 90 vm. Då kan man sitta på sängkanten utan att få en säng i nacken, kompis kan lätt sova över+ att några gäster kan låna den vid övernattning.
    Att ha fördragsgardin är ett måste, dels blir det lite som en koja, dels kan man dra för när den andra vill ha lampan tänd.
    Från en som är uppväxt med detta…

Comments are closed.