Anitha Schulman

Vecka 23

20140218-071638.jpg

20140218-071656.jpg

Vecka 23 inleddes med morgonträning. Sprang 4 km på löpbandet och det känns i bäckenet efteråt. Jag ska börja träna med D-Flex för min ambition är att vara i ruggit bra form till förlossningen och framför allt för att återhämta mig fort. Jag tränar några 7 minuterspass Tabatas i veckan och en gång på gym, samt promenerar kanske 1,5 mil i veckan. Vi har ett utlandsbröllop strax efter bebisens ankomst, en flytt och en boklansering i augusti. Nu är det fyra månader kvar till nersläpp så det kan ju bli en intressant kost och träningsresa att följa, om ni vill.

Jag äter så lite kolhydrater jag förmår. Lite behöver för graviditetens skull. Men till lunch äter jag typ jordgubbar och avokado etc. Jag satsar på att äta så mycket rawfood och lite kött som möjligt måndag till fredag och sen får jag äta pizza på helgen om jag vill. Det känns som en bra kompromiss.

Bebisen sparkar väldigt mycket på nätterna så den väcker mig. Nu har Calle och Penny känt den utanpå kroppen för första gången. Vi har bestämt oss för att inte byta förskola nu trots allt. Det är så mycket stora förändringar på gång i Pennys liv med flyttar och lillebror så hon kan behöva någonting som är statiskt och inte under förändring. Vi får försöka byta efter jullovet istället. Eller är närmre fyra en känsligare ålder än dryga tre år, eller vad tror ni?

Nu har ju det där inträffat som jag trodde jag skulle slippa denna gång. Men nu är jag helt pruttig igen. Vet inte riktigt hur det funkar men nått skit händer med tarmarna. Det är helt förjävligt. Calle håller på att skratta ihjäl sig och jag skäms. Varje gång jag somnar in lägger jag av stinkig brakare. Han vägrar skeda mig. Romance killer. Men jag har ingen järnbrist den här gången och det är grymt skönt. Det som är bra att veta denna gång är att ganska mycket är förlåtet under en graviditet. Det är liksom ett undantagstillstånd för det mesta.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. louise Östermalm

    Man blir väldigt gasig i magen av frukt. Kanske är det felet. Låter inte riktigt som du äter så anpassat efter graviditeten. Klart man inte behöver släppa sargen och svulla loss helt. Men träna och äta normalt. Leva på frukt låter sådär hälsosamt…

  2. Elin

    Vet inte hur det är på er förskola men vanligtvis byter man till storbarnsavdelning runt 3-årsåldern så jag skulle byta direkt vid flytten när grupperna ändå är ”nya” för flera av barnen. Då är det lättare att komma in innan lekgrupper har stabiliserats… Stort lycka till. Mycket spännande på gång!

  3. Eva

    Hej

    Att byta förskola är oftast jobbigare för föräldrarna än barnet. Det brukar gå rätt naturligt för de små oavsett ålder, handlar om mottagande på nu förskolan etc. Att byta i samband med ett längre lov är alltid bra då det blir en naturligare övergång än från en dag till en annan. Fördelen med augusti är att det ofta är lättare att få plats då barn går över till skolan. I januari tar man ofta in syskon och andra barn om ledig plats uppstår pga flytt etc.

    Lycka till

  4. Emelie

    Raw food tycker jag låter bra! Jag hoppas att jag också kan äta nyttigt om jag blir gravid igen. Förra graviditeten ville jag typ bara äta risifrutti. Det kändes inte så bra men jag mådde så illa av riktig mat och tyckte inte om grönsaker längre. Nu 7 mån efter förlossningen har jag ca 10 kg kvar som jag bara har ätit upp mig! Känns ganska onödigt så här i efterhand:)

Comments are closed.