Anitha Schulman

Välkommen hem till mig!

Foto: Emma Jönsson Dysell/Norstedts

 

Hej alla nya läsare! Så kul att vara här tillslut. Jag och Loppi påbörjade lite smått samarbeten under hösten och sen började vi göra allt fler saker tillsammans. Det var lite som när man börjar dejta en ny partner man ses mer och mer och gillar varandra. En liten mening hänger i luften ett tag och någon måste ta bladet från munnen och ställa den stora frågan om man är ihop eller inte. (”Få chansen” som det hette på skolgården).

Loppi frågade i alla fall chansen på mig och jag var ju redan förälskad så jag sa ju såklart Ja, Ja, Jaa!! Nu är vi ihop och det känns mycket bra.

Anitha Schulman heter jag för er nytillkomna och är 35 år gammal. Jag väntar mitt andra barn just nu och jag veckouppdaterar min graviditet på bloggen, (är just nu i veckan 24). Om ni kollar på kategorin ”Gravid” nedan så hittar ni alla mina ”gravidinlägg”. Jag arbetar som designer och i spalten till höger ser ni en länk till min webshop där jag säljer mitt porslin. Just idag genomgår den en makeover Men imorgon ser den smashing ut. Välkomna in då! Sen kan ni se mig i olika mediala sammanhang och vill ni se mig live så gjorde jag en programserie i somras som hette Just nu i Vasastan kolla gärna in det. 10 avsnitt ligger på YoutubeDär intervjuar jag 10 stycken hemma i mitt vardagsrum publikt kända personer med dolda sido eller huvudyrken. Eller helt dolda makthavare, ni vet där namnen man ser i text men inte vet hur de ser ut. Jag är ständigt nyfiken på människor och alla har så fantastisk och unika historier.

I höst kommer min allra första bok och jag är såklart jättenervös 5:2 enligt Anitha Schulman heter den.

Jag bor i Stockholm tillsammans med min man Calle och dotter Penny 3 år. Jag har tidigare bloggat på Mama och i egen regi. Men jag längtade efter en liten bloggfamilj igen och det har jag fått nu.

Vi ska snart byta hem och inredning är en stor passion jag har, precis som heta föräldra och barnämnen som ligger mig varmt om hjärtat. Nu senast är jag upprörd över förlossningsvården.  Jag älskar hemmafix, mode och pyssel.

Jag hoppas helt enkelt vi kommer få en massa kul tillsammans Ibland kommer vi vara jätteöverens och ibland inte. Men när vi inte håller med varandra så hoppas jag att vi hanterar det som vuxna. Troll bor i skogen. 🙂

Jag tror att vi ha nytta av varandra på så många sätt. På återseende!

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Madeleine

  Hej Anitha! Konstig fråga kanske, men jag har under en längre tid retat mig lite på instagramkontot ”kändisbebisar” och dennes inställsamma kommentarer på IG. Är så nyfiken på vem personen bakom detta något bisarra konto är. Googlade och hittade en tweet som du skrev angående detta för nåt år sedan. Vet du vem det är?! Förstår att du kanske inte lägger ut namn om så är fallet, men vet ni bloggare vem han/hon är så att säga? Haha, som sagt, konstig fråga 🙂

  Hälsn,
  Madeleine

  1. anithaschulman78

   Hahaha dito!
   Men fortfarande ingen aning. Ett sorgligt projekt bara. Man ska inte sparka på de som ligger. ❤️

Comments are closed.