Anitha Schulman

It’s a Boy!

20140128-122441.jpgTom Allan Schulman.

Blev framflyttad. 18+6 idag. Dvs vecka 20 imorgon.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anitha Schulman

    Hej Ellie,

    Vd kul med en ny följare. Välkommen! Penny var en variant på släktnamnet Polly med en ”beatlesinfluens” Penny Lane. Vi hade Kate som alternativt tjejnamn ifall Tom Allan skulle varit en flicka.

  2. Ellie

    Åh jättestort grattis! Jag har själv en liten pojke hemma på 3 månader och det är helt underbart. Det är vårt första barn men jag drömmer redan om barn nr 2 i smyg och har en liten liten förhoppning om att det blir en flicka. Så lyxigt att få en av varje, även om det såklart inte spelar nypon roll. Jag har precis börjat följa din blogg och jag älskar verkligen dina barns namn. Jag undrar bara hur ni kommit fram till namnen? Penny känns väldigt unikt! Varma kramar!

  3. K

    GRATTIS Anitha! Idag är du alltså 19+0, du kan också säga i 20:e veckan men jag tycker det är lättare att räkna som barnmorskorna. Alltså idag är du 19+0 och då kan du så lätt följa all info om graviditeten. Vad roligt med en pojke, det väntar jag med, dock mitt fjärde.. Stor kram

  4. Sara

    Grattis!!!
    Spännande det där med att känna på sig vad det är för sort i magen. . Jag har under alla mina tre graviditeter känt på mig vad det varit för sort där inne och det har stämt alla tre gångerna, 1 pojke och 2 flickor. Jag har inte sagt något högt så ingen skulle väl tro mig idag men ändå.

  5. Anna

    Grattis!!! Kul att följa, jag var själv på ultraljud idag och fick se en supersöt liten pojke (18+0)! Lycka till med resten av graviditeten! /Anna

Comments are closed.