Vill bara hylla Shellack lite – Anitha Schulman
anithaschulman78

Anitha Schulman

Vill bara hylla Shellack lite

Skärmavbild 2013-10-29 kl. 11.05.01

Alltså, jag vet inte hur ni är men jag är totalusel på att måla naglarna. Sjukt ostadig och det är alltid lack där det inte ska vara. Sen -även om jag gör “torkatestet”. Alltså försiktigt gnugga naglarna mot varandra och det klarar det så är det fortfarande för veka för “större utmaningar”. Så fort jag knäppt jeansen så har jag någon hopplös räffla i nagellacket. Bara att göra om igen. Frågan är då om man ska ta remover och riskera att sudda ut lack på fler naglar än den önskade. Eller lägga på ett lager på befintligt?  Risken är ju då att det blir för tjockt och “skadan” kommer inom kort vara betydligt större. Ja efter otaliga timmar jag lagt ner på detta, så hittade jag Shellack för ett par år sen. Att göra Gel och hålla på att bygga upp en syntetisk nagel var verkligen inte min grej. Jag gillar ju att ha ganska korta naglar man kan jobba med och inte lägga ner två timmar varannan vecka på att fixa naglarna. Ett permanent lack är en perfekt lösning för mig. Älskar att alltid ha flawless naglar. Jag gör det ungefär var tredje vecka och behöver aldrig bry mig om något som har med naglarna att göra. Dessutom vill jag sluta så är min nagel intakt där under till skillnad från gelen. Jag ÄLSKAR tidssparare. Ni vet att ni får rabatt om ni nämner mitt namn om ni bokar hos Rossana
070-974 04 15

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
anithaschulman78
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Jag gillar oxå shellack! Jag nämnde ditt namn i förra veckan när jag bokade hos Rosanna men hon sa att hon inte gav rabatt för att hon redan har låga priser.

Comments are closed.