Anitha Schulman

JUST NU I VASASTAN: Calle Schulman

Jag var faktiskt löjligt nervös för att intervjua min man. Alltså vi pratar ju om ALLT men inte på det här sättet. Men fan vad spännande det blev. Calle börjar dessutom gråta när han berättar om en traumatisk händelsen från sin barndom. När han blev överkörd och mirakulöst överlevde. Jag tycker verkligen väldigt mycket om det här programmet. Dessutom spanar Malin om en riktigt kontroversiell grej… Ja hoppas ni gillar. Jag ger er Calle Schulman.

JUST NU GER ER MILITUS MEDICALS ER MÖJLIGHETEN ATT HANDLA I WEBBSHOPPEN MED 20% RABATT SKRIV BARA IN anitha20 i rabattkodsrutan.

Om ni väljer att lyssna på det via iTunes. Glöm inte att komma med feedback och har ni frågor så kan ni även maila dem på adressen [email protected]

Tack till Militus Medical som gjort detta möjligt. Hudvård utvald av hudläkare. Ta chansen att vinna urfina (på riktigt) priser genom att tävla via Twitter och Instagram lägg bara till #justnuivasastan i inlägget. Se på programmet hur man gör. Buslätt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. suz

  Ps vill förstås o def ha mer (ffa av Dig o Calle). Så gott att se er naturliga grej kring hudprylen :). Ni är grymma-som par o team-fortsätt på den grejen!

 2. Rifka

  Glömde ju säga TACK för ett mysigt program! Bjud in min man nästa säsong vettja, Google maps designer, duktig, framgångsrik och smart! Fint med tårar!

 3. Rifka

  KUL att ni nämner Google. Min man jobbar där, de jobbas mer än 30 timmar i veckan kan jag lova MEN man får träna osv på arbetstid för det gynnar kreativiteten. Gratismaten är även den till för att man ska slippa tänka på något annat än jobbet, d.v.s allt ska underlätta för de anställda så att man kan foka 100% på jöbbe.
  Kram

 4. Anna

  Tack för en riktigt bra podcast/webbtvshow! Har lyssnat på nästan alla program. Kul att få ”bekanta” sig med människor som jobbar med häftiga saker men som samtidigt inte är superkända. Jag gillar att samtalsämnena är blandade med karriär, spaningar och spännande anekdoter. Det är även trevligt att känslan i programmet inte är för grabbig eller för tjejig (som de flesta podcasts är) utan istället bara väldigt skön och trevlig. Hoppas verkligen på en ny säsong!

Comments are closed.