Anitha Schulman

JUST NU I VASASTAN: Avsnitt 9, Camilla Modin Djanaieff

Det här programmet är så OERHÖRT inspirerande, eller rättare sagt är veckans dolda makthavare Camilla det. För mig har hon varit den absoluta it-girlen så länge jag minns. Hon är en free spirit som följer sitt hjärta och det har tagit henne kors och tvärs över Atlanten. Hon är chef för den egna PR-byrån Modin Åkerlind som är nischad inom lifestyle. dvs. Mode, konst och kultur. Just nu är det bråda dagar för Camilla med Stockholm Fashion Week och på torsdag slår hon upp dörrarna för Prada i Sverige. Men inte nog med det Camilla har urspännande livsfilosofier och berättar en sådan löjligt stark berättelse om hennes adoptiv/foster-son Lelle så tårarna rinner på både Malin och mig. Jag hulkgråter och tappar det helt. Helt enkelt Camilla Modin Djanaieff.

Om ni väljer att lyssna på det via iTunes. Glöm inte att komma med feedback och har ni frågor så kan ni även maila dem på adressen [email protected]

Tack till Militus Medical som gjort detta möjligt. Hudvård utvald av hudläkare. Ta chansen att vinna urfina (på riktigt) priser genom att tävla via Twitter och Instagram lägg bara till #justnuivasastan i inlägget. Se på programmet hur man gör. Buslätt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa

    Gud vilken underbart skön, intressant och smart kvinna Camilla är! Jag skulle kunna ösa superlativ över henne i oändlighet men jag avrundar här:) Tack för bästa gästen!

Comments are closed.