Anitha Schulman

JUST NU I VASASTAN: AVSNITT 7 LINDA LERNSTRÖM

Veckans #justnuivasastan med Vecko Revyns chefredaktör Linda Lernström om bra ledarskap, om ”tipsen för att lyckas” och doe’s and don’ts. Det här är avsnittet för alla er karriäristor som har målet att gå riktigt långt. Linda är en riktig ölkonnesör påstår hon och ska upp till bevis… väldigt intressant avsnitt. Hon är så cool. Ni kommer gilla det här… Puss

m ni väljer att lyssna på det via iTunes. Hemskt ledsen för tidigare ljudstrul, men alla program har setts över nu. Glöm inte att komma med feedback och har ni frågor så kan ni även maila dem på adressen [email protected]

Tack till Militus Medical som gjort detta möjligt. Hudvård utvald av hudläkare. Ta chansen att vinna urfina (på riktigt) priser genom att tävla via Twitter och Instagram lägg bara till #justnuivasastan i inlägget. Se på programmet hur man gör. Buslätt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ess

    chefredaktören för Veckorevyn får gärna vara Lisa Nilsson eller Loreen, någon med egna idéer som är bra och viktiga för unga tjejer. Gärna någon med självdistans och konstnärlighet

Comments are closed.