Anitha Schulman

JUST NU I VASASTAN, AVSNITT 3: MÅRTEN PALME

Välkommen till avsnitt tre i programserien. Denna vecka är Mårten Palme gäst. Mårten pratar om allt från att vara en femtioårs småbarnspappa till den mörka natten då Olof Palme mördades och vad han egentligen tycker om utredningen och GW:s En Pilgrims Död,  att vissla med näsan och splitta notor och mycket mycket mer…

Finns även på iTunes och Spotify. Glöm inte att tävla på #justnuivasastan om fina priser från Militus Medical, hudvård utvald av hudläkare.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. SaraBee

  Har sett tre avsnitt nu, det med Ann-Linn Guilliou, clara Herngren och det med Mårten Palme. Tycker att Ann-Linn fick prata alldeles för mycket om sin pappa och för lite om sig själv.
  Mårten Palme fick ju i allafall prata lite om sitt jobb som professor, det var bra. Men sen blev det inte värdigt tycker jag. Att sitta i en soffa och blanda spaningar med det oerhörda att få mista sin far i ett mord, nej, just nu i Vasastan var inte rätt forum för det tycker jag.
  Allra mest synd tyckte jag det var att Clara Herngren hela tiden fick relatera till sin kände make. Historien med sonen var gripande -bra! Sen hade jag velat höra mer om hennes utbildning till terapeut.
  Lycka till, mitt tips är att prata mer om hu udpersonen och mindre om deras kändissläkting.

 2. Hannah

  Så kul att ni tagit fram ”Just nu i Vasastan”. Jag gillar det väldigt mycket och hoppas på många fler avsnitt. Har en liten spädis hemma som började tokfnittra båda gångerna jag spelade upp programmet, så tummen upp från oss båda!

  Jag är så förälskad i din vigselring. Tycker att den är fantastiskt snygg med alla färger och så är den väldigt unik och personlig. Har inte sett någon liknande och det är häftigt! Som jag förstått är det safirer, eller? Skulle du vilja visa en närbild på den? Jag har letat bland dina bilder, men de är tagna relativt långt ifrån. Ringen är nämligen en stor inspiration till min egen blivande vigselring.

  Många hälsningar!

Comments are closed.