Efter inspelningen blev det vinprovning. Veckans tips – Anitha Schulman
anithaschulman78

Anitha Schulman

Efter inspelningen blev det vinprovning. Veckans tips

 

Puh nu har vi precis avslutat första inspelningsdagen av min kommande web-Talkshow och Podcast som heter Just Nu i Vasastan. Programmet där ingenting är för stort, smått extraordinärt eller insnöat. Vi träffar dolda makthavare och tar reda på vika de är och varför och hur de blev det. Tredje juli har programmet premiär och kan ses på bloggen, eller lyssnas på på iTunes eller Spotify. Hoppas ni kommer tycka att det var lika kul som vi.

På alla teveproduktioner där fokus är på topp när kamerorna rullar, känner man sig nästan helt tom i skallen efter. Då är det bra att varva ner lite och komma i fas igen. Varför inte avnjuta lite goda viner tänkte jag. Här är något jag måste rekommendera. För alla oss som kör med 5:2-dieten eller andra lågkaloridieter finns det ett vin jag bara måste puffa lite extra för. Two Oceans, Shiraz Rosé, Carbenet Sauvignon Merlot och Sauvignon Blanc Chenin Blanc från samma märke. De är friska och urgoda! Dessutom sjukt smakrika utan att ha lika hög sockerhalt som vanliga viner.

IMG_1215
Malin tyckte vinet var sjukt gott och tog med sig en flaska hem.
IMG_1216
Det här är Andreas Edlund, som är panelis tillsammans med Malin Gramer.
IMG_1218
Malin berättar om sin kärlek till färgen rosa.
IMG_1220
Ett vin som immar på glaset när det är 28 grader i solen är kanske det bästa som finns.
IMG_1222
It’s a wrap! Säg hej till vår gäst, PR-geniet Lili Assefa. Gäst i program två. Sänds 10:onde juli.

Här finns mer information om vinet:

Two Oceans Shiraz Rosé, 6460, 65 sek. (flaska)
Two Oceans Carbenet Sauvignon Merlot, 5069, 65 kr. (flaska)
Two Oceans Sauvignon Blanc Chenin Blanc,2027,  65 kr, (flaska)

Styled pack shot Rose_large 3

Inlägget är i samarbete med Two Oceans

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
anithaschulman78
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Madeleine

    Hej Anitha! Spännande!
    Måste bara säga att jag gillar att du till skillnad från alla andra bloggare är så tydlig med när ett inlägg är sponsrat, inget fel i det alltså, men blir så irriterad när andra låtsas att de bara råkade skriva om just det märket osv.
    Kram

Comments are closed.