Mensmonster – Anitha Schulman
anithaschulman78

Anitha Schulman

Mensmonster

Jag är en klyscha numera när det kommer till mens. Sur som satan i två dagar innan. Enormt bråksugen och kåt?! (Konstig kombo). När jag får mens, får jag värsta dippen och får ångest för allt. Typ måste gråta lite. Under mensen har jag yrsel. Eftersom jag har lågt blodtryck i vanliga fall blir det ju knappas bättre av att förlora en större mängder blod. Som följd av detta blir jag ju sjukt sockersugen. En klyscha som sagt.

Så här var det inte innan barn. Hatar skiten. Man borde få en sjukdag i månaden automatiskt efter man fått barn. För jag är fan helt ur spel. Kan inte annat än skratta åt mig själv. Stackars Calle som ska behöva stå ut med det här hormonrubbade psykot. Hur mycket skit ska vi kvinnor behöva stå ut med. Mens, graviditet, förlossning, klimakteriet. Vad har killar, för tidig utlösning? Komigen finns det ingen rättvisa alls?!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
anithaschulman78
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Andrea

  Har också fått mensvärken från hell sen jag fick barn! Fått ta maxdosen Alvedon varje gång..
  Började dricka aloe Vera av andra orsaker och denna månad märkte jag knappt att jag hade mens. Vet inte än om det var ngt tillfälligt, men om det inte var det är det värt varenda krona för mig!!!

 2. Ulrika

  Precis så är det för mig med. Lägg sen till att jag varit hemma med sjuka barn nästan konstant i två månader (fast mannen vill vara hemma, men kan inte… Och nej det är inget vi bara säger. Hos oss funkar det inte att mannen vabbar, tyvärr)
  Var är rättvisan?!

 3. Elsa

  PMS kan man definitivt lida av även om man inte har fött barn. Tro mig! Jag vill skilja mig varje månad och beställer skilsmässopapper lika ofta. Jag är mitt i en sådan period nu och är så jävla ångestfylld, ledsen, deprimerad och irriterad…den månatliga cocktailen av piss alltså. Precis just nu står jag i valet och kvalet om jag ska hoppa från balkongen eller döda någon (min man)… Bankar in i skallen att det vänder snart… Fan vad vidrigt det här är.

 4. Yster

  Du skriver:
  Vad har killar, förtidig utlösning? Komigen finns det ingen rättvisa alls?!
  Det är vi kvinnor som drabbas hårdast av detta oxå 😉

 5. Fyrabarnsmorsa

  Fast det där med kåt är tydligen helt normalt. Jag hörde en forskare en gång som sa att kvinnor normalt har två “sexluststoppar” under menscyklen: en under ägglossningen (och det kan man ju tänka sig eftersom det är meningen att vi ska vilja passa på att göra barn då) och en till topp strax före mens, som har att göra med alla spänningar vi upplever då; sex fungerar som spänningsupplösare. Problemet, för mig i alla fall, är att jag är så elak och otrevlig när jag har PMS att min man sällan vill ha sex med mig just då. Synd för honom, för då skulle jag bli snällare igen… “Älska mig mest när jag förtjänar det minst”.

  1. Klara

   Haha, så skönt det är att läsa att man inte är ensam! Jag föreslog för min man igår att vi skulle ligga, efter att ha varit skitotrevlig hela dagen. Needless to say, han var inte jättesugen… Min PMS har också blivit sjutton resor värre efter barnen och tyvärr går det ju också ut över dem (men kanske främst över min man).

Comments are closed.