Nytt matbord – Anitha Schulman
anithaschulman78

Anitha Schulman

Nytt matbord

Håller på att kolla på ett nytt matbord. För det vi har nu ska jag ta till mitt kontor. Vi har bestämt oss för ett lite smalare och kortare. Då vi är inne på att utöka vardagsrummet med en fåtölj eller två mindre tvåsitssoffor. Tänker att jag vill ha något mer rustikt än det jag har nu och hittade den här butiken på nätet My Home My Way. Flipp eller flopp? Blev typ kär i massa möbler på siten och så fasligt dyrt var det ju inte heller. Jag menar klart dyrare än IKEA men knappast dyrare än Mio.Vad tror ni kommer det funka här hemma?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
anithaschulman78
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Weran

  bordet var jättefint och blir nog supersnyggt hos er, men pastellstolarna blir nog inte så bra till, fast de kanske du redan tänkt ha på kontoret tillsammans med det bordet? De där förkrympta barpallarna var däremot gräsliga, men det är ju bara min personliga mening!

 2. Karin

  Jätte fint, men tänk på stolarna också, (var väl inger fan av dina gamla stolarna i olika kolört färg, men lite roligt var det:)

  Vore fint om du tänker ett steg längre på stolarna (spännande) fiiiiiint porslin har du uuppfunnit i allafall;)

  1. Karin

   ….och nu märker jag att detta bord skulle kunna passa i mitt matrum /tack Anitha)

   Har letat länge efter ett stort matbord som är mörkt,
   Eftersom vi har en separat matrum

Comments are closed.