Anitha Schulman

Veckans allt möjligt

Funderar på de här Sibareklamerna vad är det Fabian ska springa till när det står ”Priskoll” i klockan. Varför måste han lämna i all hast? Blir nästan galen. Vad är det han måste göra när alarmet går? Vad tror ni?

Skönt, alla klappar är köpta och nu ska det bara lagas lite mat och godis. Sen är vi all set for Christmas. Vi åker till Kenya hela familjen i januari så det blir väl vår sk. julklapp. Nu blir det mest symboliskt för oss vuxna och lite smågrejer till Penny. Vart ska ni fira jul och hur?

Penny somna som en sten och nattningen tog tre minuter. Grattis mig. Unnar mig ett glas vin för det.

Jag är så frustrerad Penny kallar sig själv för ”mamma”. Eller hon kallar alla tjejer för mamma. Men även sen själv. Hon har en kompis som heter Molly hennes namn säger hon perfekt och Charlie kallar hon för ”Gila”. Men hon vägrar säga Penny. Hur sjukt? Hon är rent allmänt sen med pratet tror jag. Men motoriska barn, kommunicerar ju med kroppen. De behöver inte språket så tidigt eftersom de löser uppgifterna med kroppen.

Sista provtrycket på tallriken kom nu. Rosa. Är helt kär i den. Snart kommer kopparna och faten. I januari blir det Formexmässa som jag håller på att förbereder för fullt.

Nu är det färdigspökat. Hela lägenheten känns annorlunda märkligt nog.

Sen måste jag bara hylla tre grejer. Min kompis Helena har så jäkla fräsch hy och jag trodde hon hade gjort en sån där fuktinjektion. Men inte. Hon använder den här masken. MD Antioxidant defence man sover med den typ varannan natt och på morgonen vaknar man upp som en baby. På riktigt. Vill ha den på hela kroppen. Har köpt vanliga ansiktskrämen nu också. Den blåa linjen om ni ska handla MD och har törr hud. Sen fick jag den här ansiktsrengöringen från senaste Glossyboxlådan. Cica Med Cleanser Antioxidant. Är besatt!

God jul på er förresten. Är det något ni undrar över så fråga på.

Ja det var ju faktiskt ett tag sen jag hade Frågestund. Så go ahead!

Puss

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jen

    Berätta mer om mötet du hade i England om te-muggarna. Hur mötet gick till och bad har hänt efteråt? Tycker det låter så himla intressant!

  2. T

    Undrar om ni varit i Afrika innan?

    Jag har rest ganska mycket men aldrig förälskat mig så i en världsdel och de länder jag besökte där. Hade hört ganska löjliga uttryck innan jag åkte om att ”Afrika har en speciell effekt på människan” och ”många beskriver det som att komma hem, som att man landar själsligt”.

    Så var det. Under min tid där var varje sekund helt magisk. Vart jag än vände blicken fanns något att fascineras av. Hoppas ni ska på Safari och får uppleva ett äkta afrikanskt samhälle.

    Herregud jag blir helt varm av att tänka på det. Måste måste måste tillbaka.

  3. Andrea

    Hej!
    Kul med frågestund!
    Jag undrar vad hotellet du och penny bodde på när ni var på Kanarieöarna hette? Skulle du kunna tänka dig att åka tillbaka dit?

    Hur kommer ni fira jul imorgon? Brukar hela Schulman släkten åka till sturehof för sill lunch? Och sen splittras ni och firar var för sig?

    God jul!

  4. Lotta

    Hej! Snälla snälla, kan du inte ge en ärlig och krusidullfri utvärdering av cellulitbehandlingen som du gjorde på ben och rumpa för länge sen? Var det värt? God Jul!

  5. Maria

    Hej!
    Jag har rest runt i Goa och Kerala med min familj och vill tillbaka och se mer av Indien. Snälla ge mig dina bästa Indientips, vart ska man åka? Har två barn 3 och 5 så det ska gärna vara lite barnvänliga tips. Tack på förhand!

  6. Anna

    1Vad känner du inför att Calle skriver i sin blogg att han ska hem och sätta på dig, att han onanerar på Hotel osv? (detta lät präktigt, men undrar bara, själv känner jag att sånt är lite privat! Men vill ni dela med er så var så goda;-) ) fråga 2, är ni sugna på syskon till er förtjusande dotter? 3, hur får ni sexlivet att funka med barn? 4, hur nattar ni? Här tar nattningen många timmar, hur ser era rutiner på penny ut? Vårt barn är jämnårig med penny! Tack för en bra och inspirerande blogg! Du är min favorit ute i djungeln av mamma bloggar! Du är så förnuftig och har så många bra poänger i dina texter!!

  7. Marie Smith

    Haka inte upp dig på Pennys språkförmåga. Tror inte alls att hon är sen i språket. Jag har fyra barn och alla har sin egen takt. Min lilla tjej kallade sig för mommy, farmor var mommy, kassörskan i mataffären var mommy. Hon sa inte sitt namn på länge. Märks att du är första gångs mamma, och då säger jag det med glimten i ögat till dig. Låt henne babbla på, hon luskar ut allt snart nog och då kommer du fråga, när kommer hon att vara tyst!! Ha ha
    Kram

Comments are closed.