Relationsakuten! – Anitha Schulman
anithaschulman78

Anitha Schulman

Relationsakuten!

Fråga nu då så ska jag svara.

20121227-194902.jpg
Fick en försenad julklapp av min man idag. En sån julklapp jag själv fick välja. Har aldrig ägt ett par så vackra skor. Tack älskling du är fantastisk!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
anithaschulman78
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Annika

  Du är kort som jag, vad drar du i skor? Apropå denna fina julklappen. Jag har 35 och det är svårt att hitta sådana här fina puppor då.

 2. M

  Igår tog jag tillbaka en kille som jag vet egentligen inte är bra för mig – men jag är otroligt kär i honom. Han har flörtat runt med andra tjejer och under hela tiden beskyllt mig för att flörta med andra killar trots att jag verkligen inte har det. Hans oärlighet har sårat mig otroligt, men jag har ändå gett honom en ny chans eftersom jag trots allt tycker om honom så. Vad har du för erfarenhet av kärlek i denna form? En passionerad och destruktiv kärlek, tyvärr..

 3. K

  Hej Anitha!
  Här är en fråga till relationsakuten:
  Vad har du för erfarenhet när det kommer till pojkvänners porrsurfande? Skapade det något problem i relationen och hur löste ni det i så fall?

 4. A

  Tänker ofta på att du aldrig nämner dina föräldrar. Ännu mer kring händelser som jul/födelsedag eller andra större firanden då ofta familj brukar närvara. Det jag förstått är att du tex numerafirar julen med
  Schulman och inte din egen
  familj. Berätta gärna. Vore
  intressant med tanke på att
  relationer kan förändras i vuxen ålder till sin familj. Det har nämligen min gjort.

 5. Annika

  Min fråga gäller svärföräldrar! Hurudan relation har du och Calles mamma? Rings ni? Träffas ni ensamma? Lägger hon sig i? Har hon svårt att släppa sin yngsta son? Jag har själv problem med en svärmor som lever ensam och vill gärna höra hur någon annan har det?

 6. Isa

  Har samma fråga. Hur är din relation med dina föräldrar? Träffar de Penny ofta? Får ni avlastning, i form av barnvakt osv? Är det viktigt för dig att Penny får en riktigt nära och fin relation till sin mormor och morfar? Hur närvarande är farmor? Ha en fortsatt fin jul&nyår!

Comments are closed.