Nyårssummering – Anitha Schulman
anithaschulman78

Anitha Schulman

Nyårssummering

Jaha då är det nu man ska summera året. Göra alla de där mentala boksluten. Släppa det som är ofruktbart och satsa på det som kan flytta en framåt i livet.

Jag var för första gången i mitt liv och spådde mig för några veckor sedan på inrådan av goda vänner. En spåtant jag hört om i flera år, hennes renommé var god om man säger så. Jag har haft några vägskäl framför mig och varit osäker på åt vilket håll jag ska gå. Problemet med mig som person att jag tycker att det mesta är kul och kan gå in i allt 100%. Men då blir det lite gjort i mycket istället för tvärtom. Nu när man har en familj att fördela tiden på. Därför ville jag få råd om vad som skulle släppas och vad som skulle satsas.

Jag fick min kompass. Nu vet jag hur min energi ska fördelas. Det känns bra jag har otroligt starka känslor inför det här året. Varannan år för mig är ett mellanår. Det här året som var var det. Lugnt och stabilt och lägger en solid grund för kommande år men fungerar mest som en transportsträcka. Man måste ju ha sådana med.

Men nästa år kära vänner då jävlar. Då smäller det, alla ni som går och väntar på det stora jobbet eller stora kärleken. Det kommer! Ni som går med det där tvivlet i kroppen om vad ni ska välja. Ikväll kommer tecknet. Nästa år av är helt enkelt ett magiskt år. Så gott nytt sånt kära läsare!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
anithaschulman78
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anne

    Spännande med spåtanter! Vill gärna testa men känner ingen, blir superglad om jag får göra mitt livs första spådom hos någon du som rekommenderar. Så vet man att det inte är “humbug” 🙂 Dom bästa önsker inför det nya året till dig och din familj.

Comments are closed.