Chipskosymen – Anitha Schulman
anithaschulman78

Anitha Schulman

Chipskosymen

När jag och Calle träffades så var han totalt “omysig”. Alltså över hans döda kropp att han skulle bära sk. mjukisbyxor eller myskläder. Så fort jag kom hem från jobbet byttes det om för min del. Ibland kunde jag börja knäppa upp skjortan i hissen för att det skulle gå fortare att få dyka in i myzet. Bredvid mig i tevesoffan satt Calle i kavaj och jeans. Nu kanske man kan argumentera för att myskläder inte är så attraktiva. Men det är verkligen otroligt oattraktivt med omysiga kläder på fel ställe. Lite som när vissa män går med bar överkropp i stan. I sitt rätta sammanhang inget anmärkningsvärt alls. Men kavaj i tevesoffan skapade samma känsla. Dessutom infann sig inte gränsen mellan jobb och ledig lika tydligt.

Tänker ofta på amerikaner som har skorna hemma till vardags. Det absolut tydligaste tecknet globalt på avslappning är att ta av sig skona. Tänker att det kan finnas privata hämningar därför att. Men vad vet jag…

Ett tag försökte jag att strunta i att byta om. Tjejkläder är ju generellt mjukare. Men det kändes sunkigt att sitta i sina privata miljöer i byxor man suttit med på massa offentliga ytor. Så det var helt enkelt att bara börja bryta ner Calle. Köpte en mysdress från Adidas till honom i julklapp förra året. Svart och sober. Ganska dressad för att vara myz. Han började med jackan. Sen blev det byxorna. Efter det hela kitet. När vi var i Miami köpte han egna mysbyxor! Nu bär han dessutom oftakofta och har blivit en hämningslös myzare. Chipskostymen ser jag oftare än affärskostymen och vet ni vad. Det är riktigt hett!
Själv har jag tagit myzet steget längre nu i julhelgen. Fick en nattsärk och en pyjamas i julklapp. Jag har inte burit något annan. Alls. På fem dagar nu.

20121228-101127.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
anithaschulman78
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Håller med, det är sunkigt att sitta hemma med “utekläder” man suttit med på tunnelbanan osv. Vissa ligger ju tom i sängen med jeansen, yuk.

  2. Roa

    Min kille är precis likadan! Det var jättejobbigt i början, speciellt med jeans i soffan. Det känns så ofräscht att ha kläder i soffan som man har haft på jobbet, bussen eller skolan. Jag brukade bl.a. erbjuda massage för att få honom att byta om i samma veva, funkade alldeles utmärkt

  3. CC

    Hejsan, jag undrar också över relationen till den äldre generatonen, och hur de är involverade i sitt barnbarn osv. Förstår att föräldragenerationen kanske inte vill figurera på bild i bloggen eller omskrivas, men eftersom bloggen handlar om livsstil och familjeliv så skulle detdet skulle vara intressant att höra hur ni resonerar kring ert och Pennys förhållande till den äldre generationen. Gott nytt!

Comments are closed.