Anitha Schulman

Veckans tip: Vinterkitet

Alltså barnkläder är ju kul så länge de är små och behändiga och när vädret är varmt. Men när det blir kallt ska de hållas varma och då blir det dyrt och praktiskt.

Sen Penny  började förskolan har man nästan gett upp det där med piffet. Men vill att hon ska vara hel och varm snarare än piffad och kall. Calle jobbar vid Sankt Eriksplan  och har hittat en helt fantastisk butik som heter Barnskospecialisten som jag bara måste hyllaMen dom har inte bara skor. Dom har ALLT. Alla typer av underställ, mössor, vantar, overall, regnkläder, finskor och varmskor. Så bra. Jag fick ett erbjudande om ett tag sen att om man köper vinterskor och overall så bjuder dom på ett underställ. Lät bra så jag gjorde det. Det blev ju betydligt billigare och mer prisvärt än att gå till exempelvis Polarn och Pyret. Kolla om ni vill, de har en webbshop.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Errka

    Själv handlar jag på Babyshop och hittade där en piffig men varm och praktisk overall från Reima samt skor från Superfit, fri frakt är det också. Tycker dock att PoP har bäst underställ och skalkläder.

Comments are closed.