Tre små älsklingar – Anitha Schulman
anithaschulman78

Anitha Schulman

Tre små älsklingar

20120831-203515.jpg
Fick en present av min man att bära på ett bröllop imorgon. Nu hoppas vi verkligen att vädret gör sitt.

20120831-203617.jpg
Hej Neon Pop. Podcastdealad. Utan babyshop.se blir det inga podcast. Missa inte onsdagens avsnitt vi ska exklusivt prata om “backstage” på Venedigs Filmfestival med Carolina, förlossning och andra förlösande ämnen. Let’s go deep.

20120831-204012.jpg
Min lilla älskling var hemma idag, förskolan har planeringsdag. Det var ju knappast parkenväder för varken henne eller mig. Man vågar påstå att hemmet skapar understimulans ifall hon inte får leka med det hon vill? Ja det gör hon. Blir allt mer säker på att leksaker i hemmet handlar om föräldrars trivsel snarare än barnens. Hon leker ju bara med “vuxengrejer”. Jag dagdrömde om henne häromdagen när jag hörde en låt. Tänkte på att vi skulle dansa till den när hon skulle komma hem från förskolan. Fint. Känns som ett litet break through att få längta efter henne istället för att bara vara trött. För 16-månaders kan vara VÄLDIGT intensiva har man fått lära sig. Hade man inte tålamod innan så lär man få träna upp det nu.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
anithaschulman78
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marcus

    Lyssnade på dig hos Cissi Wallin. Jag förstod inte vad du menade med att kommentera tjejen som skrev att hon inte längre hade ångestfyllda krav på sig själv, med att hon kanske bodde på landet. Vad har det med saken att göra?

  2. F

    Tror precis som du att de inte hade behövt en enda leksak! Blir full i skratt när jag ser nallen på bilden. Vet inte hur många gånger jag trampat på den mitt i natten och den börjar sjunga “räknesången” eller liknande… Den har åkt ut.

Comments are closed.