Anitha Schulman

Sladdbarn

Det finns fan ingenting jag avskyr värre än sladdar och Calle knarkar sladdar. De finns nog en liten lös sladd som bara ligger utan syfte överallt i vårt hem. Gömda eller helt synliga. Som att han måste säkra upp ifall han behöver sladd snabbt. Pågående sladdprojekt som aldrig avslutas eller bara extrasladdar utan syfte. Hatar det!!

I serveringsgången.

20120731-105105.jpg

I köket bakom kokböckerna.

20120731-105346.jpg

I hallen ett sladdprojekt. Har pågått i två veckor.

20120731-105445.jpg

I Pennys rum. Bredvid tavlorna som aldrig hängs upp.

20120731-105637.jpg

I sovrummet.

20120731-105718.jpg

Sladd-Rausing.

20120731-105802.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. maria

    Är också gift med en sladdoholic =) Så är det ,bara o gilla läget, de har sina gömmor lite här o där. Min mans bästa gömma är i garderoben bland handdukarna =)
    Hälsningar m i varberg
    (hit får du/ni gärna komma på en påhälsning våra flickor skulle älska att ”ta hand om P”. En bloggträff liksom

  2. Lina

    Usch. Det finns inget fulare än en massa synliga sladdar! Köp en vacker ask eller korg och släng ner alla sladdar i.

  3. Kat

    Jag är ofrivillig mass- sladd-innehavare. Jag har sladdar jag inte har någon aning var det ska användas till. Det kommer ju sladdar till allt…man är ju rädd att kasta om det skulle behövas, men sen vet man ju liksom inte till var, hur och varför.

  4. Jippo

    Oftast håller jag inte med dig i genusfrågor, men här är det nåt skumt, och förmodligen är det väl inlärt beteende på nåt sätt. Det finns säkert kvinnliga sladdknarkare, men dom är i minoritet. Jag har frågat på jobbet.
    Min man är grav sladdmissbrukare och kommer vilken dag som helst överdosera. I varenda vacker skål vi har hemma ligger det nån sladdjävel, hoprullad som en liten äcklig orm. Usch!

  5. Lo

    Ja men det är sjukt! Vad är det med män och kablar? Mitt ex hade också kablar överallt, och separationsångest från dem! Förutom de som låg utspridda hade han en stor gigantisk balja fylld av sladdar. När vi rensade på vinden gick han igenom dem en efter en. ”Det här är en HDMI-kabel. En ljudkapel. Switch 3-port har vi här va”.

    Kunde verkligen inte bry mig ett dugg mindre.

  6. solveig

    Förstår din frustration. Är själv gift med en sladdmissbrukare. Överallt ligger det ormbo av sladdar som är kopplade till någon apparat som jag inte förstår mig på. Suck!

Comments are closed.