Anitha Schulman

Dagens outfit och kuddar

Sko: Jimmy Choo
Byxa: Mango
Blus: Anine Bing
Halsband: Alexander McQueen

Vår ständiga diskussion här hemma är om kuddar. Jag älskar kuddar. Har jag lite pengar över så köper jag en ny kudde skulle man kunna säga. Calle hatar mina kuddar och är arg på att han knappt får plats i soffan. Han skulle aldrig få för sig att köpa en kudde. Skulle någon man det förresten? Jag tycker textilierna, det mjuka gör hemmet. Vad tycker ni?

20120628-085513.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. LOT

    Enligt min man så har vi snart så mycket kuddar att vi inte ryms själva hemma? Soffan var det länge sedan vi SÅG. ÄÄÄlskar kuddar i färg med olika mönster!

    Carolina: grattis!

  2. Carolina

    Min sambo älskar inredning och därmed även textilierna. Han har även varit snickare i yngre dagar så han fixar allt praktiskt hemma medan jag får äta jordgubbar 🙂 Dessutom är han en självutnämnd mästerkock och vill helst alltid laga all mat vi äter! Jag försöker skämma bort honom så gott jag kan men han lyckas skämma bort mig bäst!

  3. Sanna - Livet med Wilton

    Vi har köpt kuddar både jag och han (frivilligt på eget initiativ, haha), men jag tror att vi båda två tycker att de mest är i vägen nu. Men det höjer ju myskänslan hemma med kuddar och annan textil! 🙂

  4. loppan

    Anitha – varfor knapar du inte ihop kuddarna sjalv? Det ar inte svart.. och da kan du slanga pa sa mycket grejer du vill pa dem…

Comments are closed.