Anitha Schulman

Idag åker vi!

Idag bär det av på semester. Hur härligt? Hela familjen borta i en vecka och ska bara njuta av kvalitetstiden. Som en dröm. När vi kommer hem kommer verkligheten ikapp och vår lilla tjej börjar på förskolan och det är dags att gå till jobbet på riktigt.

Resten av sommaren då det inte jobbas. Spenderas i Sverige som det ser ut nu och det ska fixas och donas i sommarstugan.

Apropå Soft Goat jag förstår att ni tror att ”vi bloggare” får massa saker hela tiden. Nu var det bara ett olyckligt sammanträffande med Katrin Z. Vi hade faktiskt köpt. Men ni får väl tro vad ni vill. Vi fick tillbaka pengar på försäkringen för de förstörda tröjorna. Så då la vi pengarna på nya som sig bör.

På måndag är det premiär för min och Gynnings podcast här på Mama på tisdag ligger den på iTunes. Hoppas ni blir underhållna.

Vi ses i Turkiet güle güle!

20120531-100619.jpg

20120531-100627.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. annabomb

    Anitha! Så otroligt FINA bilder – på finaste tjejerna! Njut och lyxa på semestern nu. PUSS (från ett Sthlm i ösregn)

  2. Leila

    Jag smälte lite där när du skrev på Turkiska. Ha det underbart i Türkiye! Öptum!
    Glöm inte gummiglassen – dondurma 😉

  3. Asa

    Tillbaka pa försäkringen? Jag trodde att ”drulleförsäkring” inte fanns mer; vilken täcker da?
    Annars önskar jag en trevlig semester; passa pa och njut!

  4. micki

    Min kommentar var inte tjurig, kanske kunde uppfattas så. Uppriktigt så undrade jag bara, för jag har aldrig hört talas om nåt liknande, trodde man var tvungen att skylla sig själv om man krympte kläder. Men tack för din upplysning ang drulleförsäkring, jag får se över en sån jag med!

  5. Lotta

    Men alltså snälla nån, på varenda inlägg som Anitha skriver så kommer dessa tjuriga kommentarer! Varför läser ni hennes blogg om ni stör er så mycket?? (ps. Antagligen har de väl en drulleförsäkring, inte konstigare än så?)

  6. micki

    Jag förstår inte det där med att få tillbaka på försäkringen och vilken försäkring då? Har du specialtecknat en på tröjorna? Om man tvättar tröjorna på fel sätt och iom det förstör dom, får man då ut pengar på försäkringen?!? Nej jag förstår inte….

  7. Karin

    Nu förstår jag varför min försäkring är så dyr!
    Du köper nya cashmeretröjor för mina pengar, jag har aldrig lyckats få ut ett enda öre därifrån……antagligen är jag för fantasilös!

Comments are closed.