Penny och russinen – Anitha Schulman
anithaschulman78

Anitha Schulman

Penny och russinen

Stoppar man in ett i munnen trillar ett annat ur. Om det ens når munnen dvs. Känns som jag precis uppfunnit världens bästa barnsysselsättning. Häller jag ut ett paket till kanske jag kan läsa hela nya Style By.

[tailsweepplay id=”873″ size=”medium” id2=”2333287″]

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
anithaschulman78
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Josefin

  Russin är jätte bra! Tyvärr laxerande som du kanske märkt. Efter en rejäl näve kommer en rejäl…….. Havregryn var ju ett bra tips. typ torkade tranbär finns ju med, så man kan varva och få någon minut att vika tvätt eller något! KRAM fina =)

 2. sara

  I all välmening: russin innehåller en massa bekämpningsmedel som inte går att skölja bort från vindruvan. Bekämpningsmedlena i russin är särskilt koncentrerade

 3. Sofia

  Anna T2: du är ju rolig. Det var ju precis det du gjorde, kommenterade ang russinen. Du luftade din åsikt men vill inte stå bakom den. Och i samma veva tipsade du om ett nyttigare alternativ… 🙂

 4. Nicky

  Så söt hon är! En vän till mig ska få barn snart och jag tänkte ge henne en fin outfit till babyn i present. jag tycker du klär Penny så fint så jag tänkte fråga om du har något tips på en webshop som har fina kläder? 🙂

 5. Anna T2

  Strålande!

  Du kommer att få kommentarer (dock inte av mig) om att russin ger hål i tänderna bla bla…

  Om du vill testa nåt annat än russin, pröva havregryn! Min mormor brukade lägga ut såna på golvet i en lång rad då hon snabbt skulle rusa till jordkällaren och hämta potatis – dottern höll sig sysselsatt hela tiden 🙂

Comments are closed.