Anitha Schulman

Jobbig grej med gamla gravidgrejer

Måste fråga, är jag helt ensam i detta. Men jag har ett jätteproblem att bära kläder jag hade när jag var gravid. Även om de är ganska nya och knappt använda. Det spelar ingen roll vad jag gör känner mig urtjock. Satte på mig morgonrocken nu ikväll och insåg varför jag bär den så sällan numera. Det var typ det enda plagget jag osade omkring i som höggravid. Kände direkt att jag började vagga. Upplevde axlarna stora och tunga och kände mig glåmig och blodfattig. Hemskt. Har någon annan upplevt samma sak?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin

  Hej
  De där örhängena är så fantastiskt snygga! Var kommer de ifrån? Jag har letat länge efter ett par snygga enkla med turkos sten. Älskar turkos!

  Tack på förhand!
  Malin

 2. Mika

  Samma här, även om jag inte köpte så värst många gravidplagg så använde jag många av mina stretchiga klänningar. De kan jag absolut inte ha längre, konstigt det där. Och det där med gravidkilon, jag undrar om de någonsin försvinner. Jag har 5 kg kvar ( av 18 som jag gick upp) och de sitter på ställen som jag inte fattar hur man ska träna bort. Gissar att tre av dem sitter runt bysten och två på höfterna. Vi är många som kämpar med detta!

 3. Charlotte

  Så är det för mig också. Gick runt i två skitsnygga James Perse klänningar under graviditeten men klarar inte av att ha dem längre. Känns bara…fel.

 4. Maria

  I hear you Anitha! Har också 4 kg (av 20) kvar till vikten innan barn. Det har gått så jävla trögt neråt, min dotter är 15 månader. Känner mig pluffsig och tjock nästa jämnt. Nu har jag iaf kommit igång ordentligt medd träningen så hoppas på att jag snart är där. Så trött på att känna mig fläskig.

Comments are closed.