Anitha Schulman

Igår var vi bara Calle och Anitha igen

Jag ser ut som en korsning mellan en baptistdiakonissa och drottning Silvia. Älskar min nya gröna Greta.

Middag på Zink! Tjejen i blått bakom är Lena Ph.

Gick till The Wall och tog spexig bild med Beccy.

Så underbart. Vi hade första barnvakten på två månader det var lite som att släppa ut kossor på grönbete. Vi hade Pennyfria samtal och var gränslösa för ett par timmar. Det var skönt. Jag kan varmt rekommendera det. Man blir väldigt nykär. Vi pratade om stort och litet. Planerade inför framtiden och bekände gamla synder.

Sen kom vi på en rolig grej för ett år sen då man tyckte man var vuxen och sa. ”Alltså det räcker ju gott och väl att vara ute till tre de där sista timmarna fram till fem blir liksom aldrig riktigt kul”. Hahaha. Tre!!! Fem!!! Alltså jag är helt slut vid ett-tiden fattar inte hur man skulle orka länge, länge. NU är jag vuxen. Så otroligt 30+ på alla sätt. Ser fram emot att spela sällskapsspel med parbekanta och blir lite lurig på två glas vin. Är tio år äldre än de flesta och tjejerna på nattklubben och de tittade på mig som att det var Rock Olga på dansgolvet. Kan svänga mig med uttrycket ”när jag var i din ålder” helt befogat.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Clara

    Gud vad jag kanner igen mig! Finns valet mellan utekvall o sovmorgon valjer jag tyvarr numer sovmorgon 🙂

    Trist att du slutat blogga. Like u xx

  2. Sofia Stelling

    Haha! Känner precis igen det där med att inte orka vare ute så länge. Och snacket om att det räcker till tre för några år sedan :-). Är själv 30, har en son på 1,5 år och har varit ute till typ TVÅ ett par kvällar i sommar men jag blev bara pang! Helt död vid halv två och fick i princip bäras hem…

    Synd att du slutar blogga! Tycker ju att du verka så vettig som både människa och förälder. Ha det bra iaf, hejdå!

  3. kristina

    Vad fin du är i klänningen, en sådan kommer att finnas på önskelistan
    Visst är det härligt att få rå om varandra och gå ut och ha kul
    Härligt

  4. Birdien

    Suck .. jag är för gammal för det här snabba mediat .. du har ju skrivit ovan att det ÄR en GRETA .. förlåt .. jag hängde inte med alls 🙂

    Jag gillar verkligen den klänningen och den färgen ..
    Om du visste vad man känner sig gammal i dessa ögonblick .. beklagar att jag upprepar mig. Hav förtröstan .. men den är såååååå vacker.

    Mvh/Samma gamla Birdien

  5. Birdien

    Härligt att komma ut .. jag minns .. jag är ju bara 29+ och har varit det i 33 år nu .. suck ..

    Men du Anitha .. jag gillade din gröna klänning och kollade med jag tror det var Calle eller hos dig om det var en GRETA klänning?

    Den var sååå vacker så förlåt om jag frågar igen .. fallet på den klänningen är så ofantligt vackert ..

    Jaja .. gammal man .. osv.

    Mvh/Birdien

  6. dayforcashmere

    Det är verkligen viktigt att få sig en utekväll ibland! Grymt bra om man kan få med sin man också, skönt att ni ordnat med barnvakt! Men jag orkar till kl 5 trots två barn och över 30, sen jag fick barn blir jag dessutom aldrig bakis 🙂

  7. Noni

    Ha ha ha ha ha! Precis så är det nu när man fått barn! Jag har dock nån tanke om att jag nån gång i framtiden ska komma tillbaka till det där andra modet, att jag ska palla ösa på och röja tils alla ställen stängt, tills man är the leftovers of the night och vingligt fyllebabblar vid nåt gathörn med en 7/11-korv, samtidigt som det ljusnar lite obarmhärtigt.

    Den som lever får se…

  8. Pernilla

    Så fin är du!
    Jag vill också våga vara själv. Utan barn menar jag. Hur gör du? Kan du slappna av? Jag är så trött på min oro. Är inte redo för barnvakt än. Kan inte du skriva om hur du gör? Är det bara att bestämma sig och bita ihop? Eller är det lätt för dig? Och bara jag som måste vänta lite till?

Comments are closed.