En krönika till – Anitha Schulman
anithaschulman78

Anitha Schulman

En krönika till

Om man jobbar med media eller reklam så kanske det här är intressant. HÄR

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
anithaschulman78
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Magnus

    Skriv din kommentar här!
    Såg dig i TV och hade svårt att begripa vad du vill och står för. Läste därför ett par av dina krönikor och slutsatsen blev att du är yta, yta, yta. Sicken tristess! Hoppas du hittar något levande att spegla dig i och att det kan hjälpa dig framgent.

    Hermanfeddon

  2. Helena

    Snälla börja blogga! Du har ju hur mycket spännande som helst att skriva om med flytt o allt, eller hur 😉 Jag saknar din blogg så mycket att jag substitutläser både din man och din svåger o svägerskas bloggar…men din är liksom roligast/mest givande/spännande. Det är ju jädrar anamma i dig. Så kom igen, sätt igång då! Skit i taskiga kommentarer, låt dem inte komma till tals, godkänn bara söta o vänliga sådana så blir det snart bättre stämning av sig själv. Snälla snälla snälla

Comments are closed.