Anitha Schulman

Det händer mycket nu!

Oj oj den som lever får se…

Dagen krönika HÄR!

Jag är nominerad till kategorin Årets Bloggprovokatör i Blog Awards. Om än ofrivillig sådan…ja nästan i alla fall.

Om man vill så får man gärna rösta på mig HÄR!

Vill man veta mer så köp Veckorevyn imorgon.

Tack på förhand!

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ellinor

  Finaste Anitha kom tillbaka och börja blogga som förut, jag saknar dig som sjutton. kramar till dig och familjen

 2. Elle

  VR provocerar mig. DU provocerar inte, du skriver ju vettigt, men uppenbarligen blir kärringarna på redaktionen på VR provocoerade utav dig. De enda som är provocerande i din blogg är alla små nassar som är främlingsfientliga eller mammor med enorma hängpukor som är avundsjuka.

  Du borde i stället få en nominering som årets nyblivna mamma eller liknande. Ni har ju verkligen bjudit på er själva, du och familjen m er första tid som föräldrar.

  By the way, krönikan var bra mö jag säge.

 3. Shitstain Barbie

  Jag tycker du är oförtjänt av titeln som ”provokatör”, det irriterar mig nästan lite. Du är ju fina Anitha!
  En smart och bra kvinna, som enligt mig inte provocerar överdrivet. Antar att man måste vara mamma för att känna sig provocerad!? Hahaha

  Kram!

 4. Annica

  Jag röstade på dig igår! Förvånad över att du blev nominerad i att provocera, men men. Vad jag förstått så har det ju aldrig varit din mening att provocera xD Folk har för lite att göra och blir provocerade av allt.

 5. Anna

  Denna krönika var nog den bästa hittils! Jag får dagligen ta mycket skit för att jag tänker som du gör, men det är skönt att veta att sådana som du finns!

 6. Linda

  Nej, jag röstar på Natashja / Lady Dahmer.

  Hon är en klockren bloggprovokatör. Ofta tycker jag att den titeln förknippas med någon som väcker negativ uppmärksamhet genom att medvetet skriva saker som är bisarra och upprörande, och som de kanske inte ens tycker. Som rör om i grytan för själva rörandets skull, inte för smakens. Så jag tycker att det är hög tid att vinnaren blir någon som provocerar genom att ha stå bakom sina egna vettiga och genomtänkta värderingar och åsikter.

Comments are closed.