Anitha Schulman

Semester

När man hängt ihop varje dag i fyra veckor. Då inser man att det är bra med att ha olika sysselsättningar. Så man får längta lite.

Men man inser också vikten av att våga ha tråkigt med varandra. Att inte varje dag måste vara ett event. Att livet är väldigt lätt att leva om man vill. Att det är okej att vara tyst eller prata hela tiden eller att göra allt eller inget. Kravlösheten i sig är det som är tryggheten.

Men den kräver en liten motprestation. Kärleken. Den kommer aldrig av sig själv. Anstränger man sig inte för kärleken så blir det aldrig så  kravlöst. Den ska vårdas ömt och ömsesidigt. Man ska se och bli sedd. Den ska bjuda på många skratt och stunder av allvar. Tystnaden under en bilresa med smattrande regn mot rutan och P1 på radion eller nostalgiminnen i solsken till gamla låtminnen. Planerna för framtiden och ältande av nutiden. Allt och ingenting. Han bjuder på allt det där. Fina han och nu ska han till jobbet på måndag och jag saknar honom redan.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Inga Gränser

  Av en händelse hamnade jag idag på Radio 1:s sändning. Förmodar en repris på Alex S inslag tidigare i veckan. Jag bara undrar: har du några problem med att din man sitter i radio och flinande berättar om ett tillfälle då han skämts? Ni hade varit i Hässelby och på vägen hem kände han för att ”sätta på dig” ute i naturen! Ni kör in på en mindre väg och just som han är på gång med dig mot motorhuven kommer prinsessan Madeleine och hennes fd gående med sin hund…… Alex kallar dig för ”Calles fula fru”…. Allt för lyssnare och pengar eller?

  Man kanske inte ska förutsätta att allt som sägs i etermedia med underhållningsyfte är 100% sant. Utan just underhållning./Anitha

 2. Plattfoten

  Hej. Vilket anorlunda utseende eran unge har. Jag gillar att vi ser olika ut. Hon är verkligen säregen. Hon kommer att gå långt.

 3. Carin

  Skriv din kommentar här!
  Hej Anita! För ett tag sedan skrev du att du börjat med E-AWT pga dina celluliter. Hur har det gått? Kan du inte berätta? Kanske t.o.m visa före och efterbilder- om du törs:) Jag är sugen på beh men är rädd att det är en bluff. Berätta om dina erfarenheter!
  Tack för en bra blogg för övr.
  Vänlig hälsning Carin.

Comments are closed.