Anitha Schulman

Man inser att…

Jag är otroligt glad att GhadaHairfree som gör min E-AWT-cellulitbehandling tipsade mig om den här gelen. Dermatix. Svindyr för att vara en minitub från Apoteket. Men så värt det. Snittet blir väldigt snyggt.

Apropå E-AWT, kolla mina ben. Precis ovanför knäet har man inte kunnat ta för det är för nära knäskålen. Ser ni skillnaden? Har två behandlingar kvar nu sen är jag färdig.

Bra va! Nästa grej blir ytliga blodkärl och bristningar. Små renoveringar. Som jag älskar det.

En annan bra grej med sommaren är att spara ut ögonbryn. Hår och naglar växer ju så bra av allt E-vitamin. Vill ha mina lite buskigare och längre in mot näsroten. De blev felplockade någon gång under våren sen gick det bara ut för. Nu ska de tillbaka till som de såg ut i byline bilden.

En annan grej som man inser är att man borde använda en shower gel i taget innan man köper en ny. Det skulle spara lite yta.

Bjöjtrosa, Polarn & Pyret, Tröja, Zara baby

Penny i en Cashmereaktig tröja i marint med en grå detaljrand vid kragen. Hon var väldigt fint i den färgen. Pojktröja för 12 månaders men det blev lite oversized. Snyggt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Hej Anitha.
    Jag är en 25 årig tvåbarnsmamma, skulle mer än gärna vilja veta vad för slags behandling du ska göra & gärna före/efter bilder ,resultat för att se om det är värt att testa!
    Tack för en sjukt rolig & bra blogg!!
    // Mia

  2. a

    Nu slutar jag läsa denna blogg. Så deppig på ngt sätt. Man har ju själv kroppsnojor så det räcker.
    Och ett tips – föd klart alla barn, ät bra mat och träna – SEN – om det verkligen är kört, fixa det du måste fixa. Som det är nu kommer du säkert få göra om det mesta eftersom en ny graviditet kommer sätta nya spår.

  3. karin

    Vilket litet kort fint snitt! Gratttis! Jag har nu tre snitt på ungefär samma ställe men bra mycket längre. Inte lika snyggt.

  4. millie i london

    hallå hej!
    jag vill rekommendera bio oil. den är verkligen mad as bra anitha! har använt den till allt från ärr till stretch mark på insidan utav låren…. köp köp köp! kram på dig!

  5. allis

    Snälla gulliga Anitha!

    Vill du lägga upp en seriös redogörelse för hur du upplever behandlingen mot ytliga blodkärl och bristningar när du gjort dem? Förstår om du inte vill lägga upp före-/efterbilder men skulle verkligen uppskatta en ärlig återgivning av dessa behandlingar då de är dyra och resultaten verkar variera…

    Kram!

    Har inte börjat någon än. Men ska göra det när jag börjat.
    /Anitha

  6. linda

    Skriv din kommentar här!
    Hej.

    Alltså, varför visa ben som ser helt fördjävliga ut. Var är skillnaden?
    Har du inget vettigare för dig?
    Lägg pengar på att gå till en hjärnskrynklare om du nu har så mycket komplex!!!

    Varför skriva en sån elak kommentar? Du verkar inte må bra. Kanske gå till en hjärnskrynklare?
    /Anitha

Comments are closed.