Anitha Schulman

Chimpans?

Till och börja med är jag ju en sådan där som älskar att klämma. Ja ni vet, pormaskar och finnar på sin partner. Hade jag inte jobbat med det jag gör så hade jag jobbat på skönhetssalong bara för att stilla denna perverterade hunger.

Nu har detta reptilhjärne-beteende har fått full näring genom ett barn. Denna fullständiga bonus i livet tycks inte ta slut! Behöver jag målande beskriva tillfredsställelsen när man får tag i  en liten snorbusflik med topsen och sen tar tag i den med fingrarna och ut kommer värden största kråka?

Eller när man topsar ytterörat och får tag i en massa vax i gömmor. För att inte tala om hennes immunförsvarsutblomning som resulterat i massa vita försiktigt klämvänliga finnar överallt. Ögonguck eller halsklegg you name it! Jag har förvandlats till chimpanshona i hennes sällskap. Groomar och groomar.

Med stor risk att jag för att fria efter igenkänning utan igenkänning. Snälla säg att vi är några fler där ute! Eller är jag helt störd? Ska jag söka hjälp?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mum

    Läser med äckelblandad förtjusning kommentarerna.
    Vill bara säga att som singel är det väldigt frustrerande att känna att det finns något klämbart på min rygg – och inte komma åt det.

  2. Anna

    Jag är inte sådan! Känns som det är jag som är störd, med tanke på att alla verkar tycka om sådant där.

  3. Fröken F

    Jag Ä.L.S.K.A.R att klämma porisar,finnar och alla möjliga slags bölder. Hde oxå kunnat tänka mig o jobba med hudbehandlingar så innebär sår med var och all möjlig goja. Känner många med mig som precis likadana. Min kille får ofa inåtvuxna hårbölder på kroppen och genom att bli mutad får jag sticka hål och dra ut med pincett,mumma!

  4. Christina

    Haha vänta bara tills om hon får skorv:) Finns inget bättre än att pilla bort allt skorv. Man vill bara besegra den, men sedan när den är borta saknar man att pilla haha

  5. C

    Jag var tillsammans med en kille i tre år. Tre år hinner man göra en hel del och uppleva en massa. MEN mitt bästa minne av vår tid tillsammans var när jag klämde en ENORM pormask på hans kind. Alltså den var typ 4 cm lång sträng som kom ut i skiftande nyanser!! Det var den största tillfredsställelsen jag fick under hela det förhållandet (haha!)

    När jag var liten älskade jag när mamma kliade mig i håret och pillade skorv så det är en win-win

  6. Emily

    Varför tror du att jag utbildar mig till hudterapeut as we speek? 😉 Att jobba med sin hobby OCH att få betalt för det, då har man hittat rätt! 😀

  7. mamary

    Jag lider av exakt samma! Har med äckelblandad förtjusning klämt pormaskar på min mans rygg ( uack/ mmm) men nu har lillkillen på 6 mån tagit hans roll, med just det du nämner. Snorkrokorna kan göra en hel fömiddag 🙂

  8. Sara

    Min man är sådär! Vid skötbordet ligger numera alltid en pincett som han drar ut snorkråkor med. Och herrejävlar vilka kråkor de små näsorna rymmer!

  9. Eva

    Haha! Detta är underbart! Själv tycker jag att pormaskar är bäst. Det går bara inte att låta bli. Min 15-åriga dotter låter mig inte komma nära när hon ser mina lystna blickar men min 17-årige son hinner inte alltid stoppa mig. Det är en ren njutning att gå loss på hans pormaskar. När han protesterar så mutar jag honom med pengar…

  10. Anna

    Här är en till! Finns inget bättre än att pilla bort död hud under fötterna eller klämma pormaskar!

  11. Annika

    Jag är precis likadan! Pilla, pilla, pilla! Mina större barn håller på att bli tokiga på mig. Tack och lov har jag en liten som inte säger emot. Än så länge!
    I all välmening vill jag bara tipsa om att inte klämma på Pennys vita hormonplitor. Jag har alltid fått höra på BVC att dessa ska lämnas ifred 🙂
    Njut av din fina dotter och grooma på!

    Hoppsan!!
    /Anitha

  12. Linda

    Jag är helt på ditt spår. Älskar att klämma finnar, dra ut snorbusar och för att inte tala om infekterade sår, ja jag vet, här börjar jag gå över gränsen. Ibland skulle jag vilja jobba på en sårmottagning som lägger om infekterade sår, rengör sår och till slut pillar bort sårskorpor, även fast jag inte tror att det kommer att ingå i arbetsuppgiften, men man kan ha en sidoverksamhet!

  13. Mia

    Innan min söta lilla bebis kom var favoriten att dra loss hudflagor från solbränd hud som börjat flaga! Men nu finns det massa annat gott att pilla med! Hon har fått ett till halsveck och där fanns det skrot!

  14. Lisa (fd 9d)

    Är lika mycket chimpans som du. Tillfredsställelsen när man klämmer ut en rejäl pormask är enorm. Maken har sagt till mig flera gånger att jag inte ska ”städa” sonen för mycket men jag kan inte låta bli. Nöjer mig dock med näsa, öron, skorv, tåludd och handludd på honom. Maken får ställa upp på pormaskklämning, om än väldigt motvilligt…

  15. linn

    instämmer! tyvärr har jag själv knappt finnar, porisar eller nått annat göttigt att klämma/riva/klia bort (mest eftersom jag pillar hela tiden), så då får man gå på sambon istället. inte alltid populärt. min mamma, mina mostrar och kusiner av det kvinnliga könet är likadana

  16. Sara

    Du är inte ensam, en favortisyssla här med. Är glad att jag har en förstående man som låter mig gå loss, åtminstone ibland! Kram

  17. S

    Joorå…. Jag med 🙂 Roligt att vi är fler ”pillare”! Ska jag berätta för min pojkvän som anser att jag är den värsta pillaren i världen och att jag pillar sönder honom och plockar hans pinnar (piggar från finnar/porer) med pincett. Jag är besatt. Känner mig lite galen men mindre galen när jag är i sällskap av andra ”pillare” 😀

  18. Camilla

    Hej gott folk!

    Vi har ju det i ryggmärgen eftersom vi var apor en gång i tiden och aporna hjälper varandra än idag.
    Människor hjälper varandra och speciellt kvinnor som älskar att klämma på pormaskar,finnar.

    Jag var tillsammans med en tjej som älskade när jag pillade på henne och senaste tjejen avskydde det.

    Jag hoppas få finna en tjej som uppskattar att jag utforskar på hennes rygg.

  19. Jenny

    Pilla skorv har varit min favorit. När pojkarna var små hade de en liten skorvplätt alldeles över fontanellen som jag inte vågade röra, resten hade deras ömma chimpansmor pillat bort.

  20. stina

    Så skönt att någon av oss tog klivet ut ur garderoben!
    Jag älskar kläm och pill och har svårt att hålla fingrarna i styr så fort pojkvän/syster eller annan familjemedlem kommer i närheten med deras små skavanker!

  21. malin

    men gud va fascinerande att vi är så många! jag älskar också att klämma och rensa allt jag kommer åt. stackars barn och sambo blir tokig på mig 🙂

  22. Weran

    ojojoj, jag säger bara skorv! Det är paradiset för en apmamma och kan hålla i sig flera år 😀 Och vartefter bebisen växer och får valkar hittar man nya äckelmysiga ställen att grooma på. Du har väl inte missat bakom öronen? Eller mellan tårna? Finns väl inget bättre sätt att visa kärlek och njuta av närheten med sin unge så grooma på du!

  23. Anna

    You are not alone! Går på min treåring i sömnen ibland om han inte låter mig pillra snorisar i fred. Det är helt omöjligt att låta en fet kråka sitta kvar i nosen på de små.

  24. Becka

    Älskar att läsa detta inlägg. Är EXAKT likadan med min 2 mån lilla tjej och min sambo tycker jag är om möjligt ännu sjukare nu än när jag bara klämde på honom :)!

  25. naz

    Hahah precis som du jag pilade på min lilla syster när hon var yngre, allt från öron, håret. Nu hon är 14 kommer jag nära henne då smäller hon till. Min bästa vän har två barn så fort hon inte inte i närheten då blir det deras öron, aj va sjuk jag låter.
    men för det mesta så är det min pojkvän han hatar det våra tjat eller bråk handlar just om det han hatar när jag pillar honom från ingenstans eller att jag inte kan kontrollerar mig. Borde söka hjälp men skönt och höra er andra att vi har samma sjuka.

  26. Nathalie

    VI ÄR TVÅ! Redan som lite äääälskade jag att pilla bort skorv från min lilla lillasysters hårbotten. Jag älskar finnar, pormaskar och min pojkvän blir mitt offer! Det bästa var när jag en gång upptäckte en stoooor svart prick och ut kom en lång, hård pormask haha detta är sjukt men det var så tillfredställande. Jag brukar pilla och udnersöka min pojkvän varje dag efter nya klämbara saker! LIte sjukt men ja hah

  27. Linn

    Jag älskar också att klämma!! Kan sitta och leta jätte länge och leta! Har en forstoringsspegel framför mig på mitt skrivbord, inte så effektivt när jag egentligen behöver plugga! Haha

  28. Sofia

    Jag är tyvärr också där. Sorgligt men sant, det finns inte mycket mer befriande än lite var, eller andra äckliga kroppssaker

  29. Anna

    Min son hade vääärldens mjölkskorv i skallen som jag inte kunde låta bli att pilla bort, förstås alltid först efter dess att det var smort så att det satt löst och börjat flagna – det var det bästa som fanns. Jag pillade och kopplade av på det sättet, och han njöt för att det säkert kliade skönt.
    I vilket fall så tänkte jag på dig (med tanke på din uttalade finn-fetisch) och ”önskade” dig ett barn med mjölkskorv. Det är förstås inget jag önskar något barn, men du hajar.

  30. sara

    Skriv din kommentar här!

    Härligt! Städa på bara! Mitt bästa på son var att draaaa bort hans skorv på huvudet med en vass pincett! Sov ALDRIG när han sov dagtid, var inte ens på latte häng, bara hemma och städa min avkomma om dagarna! Kör på bara!

  31. Maria

    Du är inte störd! Eller så är jag ännu stördare. Har förvisso ingen bebis, däremot två katter som jag dagligen befriar från både noskråkor, ögongegg och matrester på hakan. Djurplågeri?

  32. oslo

    For å tilfredstille ditt behov anbefaler jeg å søke på ”pimple popping” osv på youtube….

  33. Christine

    Jag ahr samma ”sjuka” beteende. Jag älskar att klämma min sambos finnar. Dock är han inte så förtjust i det så tyvärr får jag göra det allt för sällan =/ =P

  34. Anna PJ

    Hej Anitha!
    Har läst din blogg sen du började skriva på mama.. men jag är värdelös på att kommentera, sorry!
    men nu när du skriver om snorkråkor och öronväx måste jag bara skriva ner en rad eller två =)

    Jag har en dotter som föddes i oktober 2010 och jag precis som du, älskar att pilla och grooma =) haha… snorkråkor, en period med ytterst lite skorv, öronvax mm är toppen! Så nej, du är inte ensam =)

    Kram

  35. Sofie i San Francisco

    Det där är helt normalt! Det är ju därför folk trycker ut vidriga pormaskar, filmar skiten i slow motion, visar det på Youtube och skriver om hur tillfredsställande det är dels att göra det men även att kolla på det!

  36. Michaela

    Min mamma och syster var också så.
    Slutade med att när jag blev äldre och kunde säga ifrån så mutade dom mig med tuggumipaket för att dom skulle få klämma pormaskar.
    Jag blev värsta dealern, hade i princp alltid tuggumi 🙂

  37. Mammamaria

    Skriv din kommentar här!

    Jaaaaa jag vet vad du menar!! Lägg sedan till skorv. Uuuunderbart att dra loss tjocka flagor!!! En gång har jag försökt att klämma en pormask på min stora flicka…bara det att det inte var en pormask utan en fästing som just ”satt sig”….

Comments are closed.