Anitha Schulman

Onsdag afton

Thomas Hall, SVT:s Evenemangs chef. 27 år gammal på bilden och tidningen Fridas omslagsmodell. Så mycket olika delar av den meningen är chockerade.
Andrea, Wayne och Thomas lyssnar på Max Lagerbäck som sitter och drar vitsar i hörnet.
Thomas hade en tavla hemma som han köpt på ett vernissage på Republic förra året. Det är något skumt med den. Hon är obehagligt lik mig. Vem har gjort den?
Pontus, Elsa och Erika

Elsa gjorde en fin liten film från kvällen titta HÄR!

Äh, ska vi ta en liten FRÅGESTUND?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. S

    Märkligt, jag fick ett mejl från din jobbadress att du är mammaledig! Har det skickats till alla du svarat eller?
    Tack för svaret! Nästa får ni väl kalla Polly, passar bra med Penny!

  2. S

    Brukar du inte svara på kommentarer/frågor? Skrev en för några dar sen men kan ju ta den nu igen då! Jag undrade hur ni kom på namnet Penny? Det är ju ganska ovanligt och ”osvenskt” men jag gillar det faktiskt! Kanske tänkte ni på Penny Lane? 🙂 Den får ni väl sjunga för henne så småningom!

    Oj det måste jag ha missat förlåt!
    Calle har ett släktnamn som är Polly så det var så vi kom på det kopplat med Penny Lane eftersom vi båda är Beatlesfans. Penny kändes fint på en flicka, kvinna och tant. Jag gillar att det både är internationellt och ”tidslöst” ur den aspekten.
    /Anitha

  3. Sp

    -Hur känner du Elsa? har det kanske med ”har du hört den förut” att göra..?

    -Vad har du för utbildning? Vad exakt är det du jobbar med? Att hitta på tv-program?

    -Känns det som att livet fått en helt annan mening när man blir moder?

    Tack för en mycket fin blogg!

    Hej SP och tack,
    Elsa: Jag känner egentligen Elsas storasyster Andrea sedan några år och det är så vi lärt känna varandra. Hon är underbar otroligt fin och klok.
    Utbildning/TV: Kommunikation och projektledning, mediautbildning och olika kortare kurser inom ämnena. Jag jobbar som projektledare för TV-program. Produktionsbolag som Mastiff får en beställning av TV-kanalerna och utvecklar TV-program åt TV-kanalerna. Jag ”chefar” tillsammans med producenten över produktionen. Sen jobbar jag även en hel del att vara med att ta fram nya programformat operativt.
    Mamma: Så är det verkligen!
    /Anitha

  4. Malin

    Hej Anitha, har massor med fragor men skriver bara ner ett par.
    1.Hur lang tid tog det for dig och Penny att lara er att amma tillsammans?
    2.Vad ar ditt basta tips for de forsta dagarna hemma med bebisen. Ar beraknad imorgon…
    3. Sover Penny i er sang eller brevid?
    4. Vad har varit det svaraste som ny mamma?

    Tack for en jattebra blogg!
    Kram!

    Hej Malin och stort tack och grattis!
    1. Vi hade en otroligt tur och hon tog mitt bröst direkt när hon kom ut och vi har aldrig haft problem med det. Lite mjölkstockning då och då bara. Det var det jag var mest orolig för faktiskt hur det där skulle funka.
    2. Ta det lugnt, stressa inte ut på äventyr. Träffa inte upp folk ”på stan” låt gäster komma hem till er och ta alla hembesöker efter en vecka som inte är familj. Kompisar och släkt har förståelse. Den första tiden är nästan helig då vill man bara var hemma i sin lilla bubbla och leva i sängen.
    3. Vi har en sådan där IKEA-barnsäng med ena gaveln borta så det liksom blir en utbyggnad från vår säng. Nu dagtid när jag är mammaledig sover hon i vår säng.
    4. Att lära sig leva livet som en konstant tvåpart (mamma/bebis) man gör ju allt ihop. Men allt går relativt fort. Man är ju med varandra 24 h om dygnet så erfarenheten är den bästa kursen och du ”tentar” ju i princip varje dag.
    /Anitha

  5. Lillan

    Hej Anitha! Du verkar ha så mycket vänner! Jag flyttade till Sthlm för 2år sedan och har inte lyckats skaffa några vänner, hur gör man? Har aldrig haft problem med detta tidigare 🙁

    Jobb eller utbildning kan ju alltid vara två bra sätt att lära känna folk alternativt gå en specifik kurs där alla som går delar intresse. Där kan man väl alltid ta vid. Svår fråga måste jag säga…vet inte riktigt. Förlåt.

    /Anitha

  6. Annie

    ja till frågestund! Jag undrar vilken ålder du tycker är den mest lämpliga att skaffa barn?

    Åh otroligt individuellt! När man tror man känner sig redo antar jag och lite till…
    /Anitha

  7. Silje

    Hei Anitha. Her kommer en kommentar fra en Norsk leser. Kom over din blogg ved en tilfeldighet og fy så inspirerende du skriver! Det er morsomt, rørende og inspirerende.
    Lykke til som mamma, du har virkelig en vakker liten familie.

    Tack Silje!
    /Anitha

Comments are closed.