Anitha Schulman

Håll-käften-fotfilen

Den här kom jag över och det är kanske det bästa jag köpt på länge för sommarfötter.

Det är något sjukt bra patent. Jag älskar sådana här innovationer. I instruktionshäftet är det bilder på hur man river limeskal med den. Där kunde dom sluta sälja. Där hade jag köpt, ett rivjärn för foten och som en dröm.

Fötterna ska vara torra vid användning. Kapseln här på baksidan håller fast all pulvriserad död hud. Lite som hålstämplingsbehållaren. Sen sköljer man den bara. Köpte den i den där danska konceptbutiken  Illums Bolighus mitt emot NK. Som jag kommit på att jag handlar allt mer prylar på.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. emma

  åh, älskar att den har en liten behållare där man ser vad man har åstadkommit!

  nej, jag är inte ironisk och ja, jag är också en sån som gillar att klämma pormaskar. min största fäbless är dock att finkamma min sambo efter såna där onormalt långa, svarta och lite grova hårstrån som växer ur födelsemärken (varför producerar födelsemärken dessa?) för att sedan avlägsna dem.

  mmm…

 2. Lisa

  Finns det inte risk för att förhårdnaderna bara blir värre? Mitt tips är att använda en pimpsten i duschen några gånger i veckan och därefter återfuktning. fötterna blir lena och mjuka 🙂

 3. Anna

  Ska köpa! Testade Babyfoot o det var bra, fräschare fot men det hårde försvann inte, blev bara lite fräschare…

 4. Victoria

  Neeej! Var ju och fingrade på den i fredags och varje dag har mina fötter lyckats påminna mig om det är den jag behöver…

  Kanske blir ett köp trots allt.

 5. A

  Hej!

  Jag måste bara fråga hur det går med cellulitbehandlingen? Fick själv en liten tjej för 5 veckor sen och trots att jag inte gick upp vansinnigt i vikt under graviditeten så har jag nu celluliter från knäna upp till ryggslutet. Tycker det känns sjukt jobbigt inför sommaren. Hur mycket kostar din behandling? Och tycker du att den funkar? Tack för din fina blogg, du och penny är världens finaste!

  Jag skulle gått igen igår men vi var ju på akuten istället. Jag tycker den verkar funka först var jag ganska slät direkt förmodligen svullen men huden på låren känns spänstigare och nu tycker jag man kan greppa apelsinhuden på ett annat sätt. Andra behandlingen ska ”döda” lager två osv. Nästa tisdag ska jag gå igen. 1300 kr per gång tror jag jag betalar. Man ska gå sex gånger för bästa resultat. Jag har lagt upp det 4 nu innan sommaren och två efter. Man går två ggr i månaden så man håller nere kostnaderna.
  Återkommer med rapporter i bloggen.
  /Anitha

 6. Hanna

  Samma som Carolina.. Kan inte du testa den och berätta om den funkar bra osv. 🙂

  Men gud jag anväder den hela tiden. Det var typ två veckor sen jag köpte den. Bästa jag haft. Sen smörjer jag in fötterna direkt med fotkräm och sätter på strumpor såklart. Dom är som bebisar på morgonen.
  /Anitha

 7. Carolina

  Åh, precis vad jag behöver för att mina hemska fötter bli finare! Nu undrar jag vad den kostar.. Har ganska tight studentekonomi så jag kanske inte hat råd 🙁 Tack för tipset!

  259 kr om jag inte minns fel.
  /Anitha

Comments are closed.