Anitha Schulman

Dagens outfit

Tartine et Chocolat

Tack så mycket Lina! Hälsar Penny.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. niki

    Nina, det var inte meningen att låta rasistisk, herregud! Jag menade det mer på ett skämtsamt sätt och tycker att det är befriande att gå in på mammabloggar där alla barn inte stämmer överrens med Sverigedemokraternas idylliska svenska familj där det är blonda barn överallt.

  2. Anna

    Så go! Jättesöt och verkligen en fin klänning. Jag är svag för små ansikten med alldeles för stor napp. Eller kanske är mer rätt att säga att ansiktet är för litet för nappen för det finns väl inte mindre nappar :-). Brukar titta på bilder på min son när han var så liten och hade nappen som täckte halva ansiktet. Helt bedårande :-).

  3. Jennie

    Blir så glad av att läsa din blogg. Och bilderna på Penny lyfter min dag. Hon ser så söt, skör, eftertänksam och tuff ut allt på samma gång. Helt bedårande helt enkelt.

    Och en hemlös, sen jag började följa din blogg har mitt sug efter barn ökat radikalt. Du är en inspiration! 🙂

  4. sofi

    Herregud jag dör vad söt hon är! Helt otroligt!
    Jag liknar dig mycket till utseendet, kan ju bara hoppas att jag får lite söta barn=)
    all lycka åt er fina familj
    kram

  5. Nina

    Absolut världens gulligaste unge,men niki,tycker inte att man ska jämföra bebisar..” så mycket finare än alla svennebanan blonda ungar med blå ögon” låter tämligen rasistiskt….Men som sagt,hon är jättegullig,och såå lik dig Anitha!

Comments are closed.