Anitha Schulman

Fick ett riktigt bra tips!

Man får så mycket kloka råd från alla. Jag är mottaglig för dem alla.

Men man måste nog precis som alltid i livet göra alla de där misstagen själv och inte undvika ”fara” genom goda råd. Man kommer känna sig usel och hopplös. Men det är okej. Det har alla gjort.

Jag fick ett bra tips av en kollega på jobbet. Välj ut en  mamma som du tycker är en sån mamma du vill vara och fråga henne om råd när du behöver. Då blir det lättare att sålla intrycken.

Det tyckte jag kändes bra.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marie B

    Lita på dina egna instinkter och följ ditt hjärta och det som känns rätt för er familj! Jag hade två vänner som jag ringde när jag behövde extra råd, sen plockar man det som passar från alla andra hjälpsamma själar!

  2. myshi

    Det första rådet jag fick var av läkare på BB stockholm. ”Lyssna inte på några råd”
    Andemeningen var att jag skulle våga lita på min egen känsla – då blir det oftast bäst. Jag är fortfarande glad för dom orden.

    my Shì – min Plats. Min blogg från Hong Kong.

    http://blogg.mama.nu/myshi/

  3. E

    Jag brukar göra så att : hur vill jag att barnet – nen ska vara genemot mig ,hur vill jag ha det runtomkring mig ,hur vill jag att mitt arbete ska fungera för mig .Program,tider,scheman,kvallite och nivå.Det man ger får man.Skrikiga,bråkiga,missnöjda barn eller familjemedlemmar m.m.Vara trasig papegoja ,vimsig överbelastad av arbete,inget tålamod reta sig på alla vara ofärdig i sitt arbete.Vad är deom gör att detta kan vara resultatet .DET ÄR JAG SJÄLV alltså måste jag skapa själv HUR JAG VILL HA DET i mitt arbete.Finns det någon förbild knappast alla är vi ju olika .Men när jag väljer mina medmänniskor kan jag välja dom som passar bäst mitt system att leva och vara i relation till mitt arbete/hem,familj
    detta gäller nu endast gratisarbetet /föräldrarollen

Comments are closed.