angelickpicture

AMNINGSHJÄRNA

igår var det fullt pådrag här hemma med packning & fix inför resan.

vi skulle åka hemifrån 03:00 inatt, så jag duschade lova tidigt & nattade henne runt 18 så jag kunde ordna med det sista i lugn & ro.

men det blir ju alltid så stressigt om man gör allt i sista sekund, att jag aldrig lär mig.

sönderstressat smsar jag resterande team för att kolla av vart vi ska mötas osv, får tillbaka ett sms runt 22 ”men vännen du vet väl att det är på tisdag vi flyger” ALLTSÅ. jag är tokig men aldrig någonsin har jag kollat fel på flygtider.

tur att tom bad mig kolla av med de andra hur planeringen såg ut annars hade vi stått där som tre fån & roddat upp till Arlanda med lova mitt i natten för att sedan vända tillbaka hem haha.

ja, som det kan gå. nu är vi dock jäkligt redo för avgång i morgon haha. allt är packat & klart, kläderna vi ska resa i är framplockade. väskorna ligger i bilen, ja vi har ”framförhållning” för en gångs skull. skönt med en bonus dag att bara vila upp sig efter alla sjukdomar vi haft här i veckan.

jag lutar mig tillbaka & njuter av lugnet.

hoppas ni haft en go helg & en bra start på den nya veckan. längtar efter att dela med mig av spanien resan & vårt äventyr där borta.

kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.