angelickpicture

SJUKSTUGA

förlåt för tystnaden här på bloggen men livet kom emellan.

jag åkte på något virus med hög feber & smärta i hela kroppen i fredags. sov i 15 timmar & vaknade rätt kry. dum som jag är åker jag iväg med min syster & barnen men inser rätt snabbt att det var en riktigt dum idé. kroppen började koka så jag kämpade på med ipren & alvedon & vände tillbaka hem & sov 20 timmar till.

idag vaknade jag helt frisk, så märkligt. tyvärr verkar skiten åkt över på vår lilla tulla. usch det är första gången hon är sjuk, man känner sig så hjälplös. vad gör man? jag antar att det bara är att amma på, ligga nära & sova så mycket det bara går. har jag rätt? skicka gärna tips ❤️ jag avskyr att googla sjukdomar.

här räknades graviditeten som fullgången. hela 40 veckor. tänk att det var hon. det om något är magi.

39 graders feber & ligger & yrar. aj vad ont det gör i hjärtat.

nu ska jag fokusera på henne.

hoppas ni har haft en bra helg ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. angelickpicture

      Åh tack ❤️ ja det gör det verkligen, fy så hjälplös man blir. Har nog aldrig ammat såhär mycket 😅 nu är vi äntligen på g igen. Tack för tips, låtit henne sova nakenfis nu ❤️